Enge Buren met “RUK!” in Cardo Groesbeek

GROESBEEK – Is de muzikale voorliefde van vrouwen anders dan die van mannen? Bestaat er zoiets als ‘vrouwen’ en/of ‘mannen muziek’?

Enge_Buren_Ruk-Ivo_de_Kok

Jazeker… maar is het zo dat ze geen ruk van elkaars muziek begrijpen? Waarom raakt zij meer verrukt door de harmonie en romantiek, waar hij meer neigt naar bonkende ritmes en vocaal geweld? Of is deze stelling slechts gebaseerd op een generaliserend vooroordeel en zijn Enge Buren totaal van de pot gerukt?!

In hun nieuwe muzikale cabaretprogramma rocken de Buren als vanouds. Op anarchistische wijze worden acts, sketches en muzikale stijlen door elkaar verweven tot een zinderende show waarbij het publiek wordt meegezogen. Even weggerukt uit het gestructureerde leven waar alles aan elkaar hangt van regels. Gewoon het verstand op nul en meegaan in die ‘Muzikale Rollercoaster’ vol humor, energie en schwung; verrukkelijk!

Enge Buren is een genot om naar te kijken én naar te luisteren. Het is een traktatie voor uw zintuigen en een training voor de lachspieren.

Wie: Enge Buren – Ruk!
Waar: Pluryn, Cardo Theater op het terrein van Werkenrode, Nijmeegsebaan 9, 6561 KE Groesbeek
Wanneer: Donderdag 14 april 2016
Aanvang: 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur
Kaarten : € 15,00
Voorstelling: Zitvoorstelling

Klik hier voor de online kaartverkoop!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 april, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Enge Buren met “RUK!” in Cardo Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.