Linksom over rotonde Hulsbroek: veel boetes

GROESBEEK – Twee weken geleden is een gedeelte van de rotonde nabij de Hulsbroek in Groesbeek afgesloten. Door een breuk in de riolering is het zand onder dit deel van de rotonde aan het wegspoelen.


Een gedeelte van de rotonde bij de Hulsbroek is afgesloten door werkzaamheden. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Weggebruikers kiezen er door de gedeeltelijke afsluiting voor om de rotonde linksom te nemen, wij waarschuwden hier al voor. Dit zorgt namelijk voor gevaarlijke situaties en zaterdag raakte er een fietsster gewond doordat zij tegen het verkeer in fietste, meldt 112Groesbeek.

De politie laat weten al tientallen bekeuringen te hebben uitgedeeld aan weggebruikers die er voor kiezen linksom over de rotonde te rijden. De boete bedraagt minimaal 99 euro.

De werkzaamheden duren overigens langer dan verwacht; minstens tot en met woensdagmiddag 13 april. Dan zou de rotonde weer volledig in gebruik moeten kunnen worden.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 april, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Flits-piet

Duurt mar tikken, kea

Ursula

Wie betaald de herstelkosten? Deze riolering ligt er nog niet zolang en men mag verwachten dat dit riool langer mee gaat zonder duur herstel. M.a.w. heft onze gemeente de kassabon nog om garantie te claimen?

Pookje

Gewoon niet omrijden, logisch toch!

Volger

Wat is veel, 3?

Splinter

Ze moeten de kosten toch ergens vandaan halen.
Garantie? hebben weer een wegenbouw werk gegund .

John
Beste Ursula, Je bent slecht op de hoogte van deze werkzaamheden . Roep niet iets als je het niet weet, Maar ik ken GEEN enkel bedrijf waar je naar ruim 22 JAAR……. Nog met je kassabonnetje mee terecht kunt. Want dit buizenstelsel ligt er al ruim 22 JAAR….. Dus dan kun je verwachten dar er een keer iets aan vervanging toe is. Maar wees gerust het is weer vakkundig hersteld. En het positieve nieuws is dat er genoeg de staatskas is in gegaan door al degene die voor de gevaarlijke stunts gezorgd hebben om tegen het verkeer telkens in te… Lees meer »
wpDiscuz