Win € 250,- tijdens Woonmarkt Stekkenberg

GROESBEEK – Tijdens de Woonmarkt Stekkenberg, op zaterdag 16 april in Groesbeek, is van alles te doen.

Flyer_Woonmarkt_Stekkenberg_2016_1-DGB

Stands met informatie over koophuizen en kavels op de bosrijke Stekkenberg, maar ook kinderactiviteiten, een bezoekje aan het Avonturenbos en een prijsvraag. Wie wint de interieurbon van € 250,-?

Sportievelingen, natuurliefhebbers en gezinnen met kinderen kunnen hun hart ophalen in de Groesbeekse wijk Stekkenberg-West. De nieuwbouwhuizen aan de bosrand waren dan ook snel bewoond. Maar er is hoop voor wie hier ook graag een huis wil: binnenkort komen er nog veertien koopwoningen bij en er zijn nog enkele kavels. Uitgebreide informatie over huizen, kavels en wijk vindt u op de Woonmarkt Stekkenberg, zaterdag 16 april in voorzieningenhart Op de Heuvel Ericastraat 39 in Groesbeek.

Programma woonmarkt

Bezoekers kunnen tijdens de woonmarkt op 16 april tussen 11.00 en 15.00 uur sfeer proeven en een beeld krijgen van de te bouwen twee-onder-een-kapwoningen en van de beschikbare kavels. Bankmedewerkers geven informatie over financiering. Wellicht doen aanwezigen meteen nog wat interieurideeën op.

De markt is in voorzieningenhart Op de Heuvel. In dit voorzieningenhart aan de Ericastraat zitten onder meer een peuterspeelzaal, een school, kinderopvang en het is hét trefpunt voor de buurt. Voor de kinderen zijn er tijdens de woonmarkt verschillende activiteiten.

Bij de woonnmarkt vertrekt een treintje. Vanuit deze Groesbeek Express verkennen de passagiers de wijk, om in het Avonturenbos bij te komen van de indrukken. Hier kunnen ze even de benen strekken en de fantasierijke zithoekjes en speeltoestellen bewonderen, die door kinderen uit de buurt zijn meebedacht. De kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven, menige hut is hier al gebouwd.

Flyer_Woonmarkt_Stekkenberg_2016_2-DGB

Prijsvraag

Aan de woonmarkt is een prijsvraag verbonden. De gelukkige winnaars gaan naar huis met een interieurbon van € 250,-. Lees hieronder hoe het te werk gaat:

• Bekijk vooraf het promotiefilmpje (zie hieronder);
• Tel het aantal keren dat Liz, het meisje uit de film, het woord Stekkenberg noemt.
• Deelnemers kunnen een deelnameformulier downloaden en printen. Ook tijdens de woonmarkt kunnen ze een formulier invullen. Klik hier voor het formulier!

Het ingevulde formulier kunnen ze op 16 april 2016 inleveren tijdens de woonmarkt, vóór 13.45 uur! Om 14.00 uur worden namelijk de prijswinnaars bekendgemaakt! Onder de goede inzendingen worden twee interieurbonnen verloot.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Veilingbiljet.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 april, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Win € 250,- tijdens Woonmarkt Stekkenberg

Reageren is niet toegestaan.