Groesbeekse wint € 21.000,- bij TV-show “Miljoenenjacht”

Tientallen Groesbekers waren vrijdag aanwezig bij de opnamen van het TV-programma Miljoenenjacht.

50 Groesbekers, die allen een introducé mee mochten nemen, zijn op basis van hun postcode (6561) uitgekozen door de Postcode Loterij. Zij konden een Miljoenenprijs winnen.

De 500 kandidaten die in Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden om een finaleplaats zijn afkomstig uit tien wijken uit het gehele land; 50 kandidaten per wijk dus. Elke afzonderlijke wijk vertegenwoordigt een postcodegebied in Nederland. Na 4 speelrondes blijft er één speler over die door het spelen van Het Gouden Kofferspel 5 miljoen euro kan winnen.

De uitzending is zondagavond 10 april om 20:00 uur op RTL4 te zien.

Update 10-04-2016, 22:00 uur
Debby Ebbelink (30) uit Groesbeek mocht vrijdag € 21.100,- mee naar huis nemen. Dit bleek zondag tijdens de uitzending van Miljoenenjacht. De kraamverzorgster mocht samen met vier anderen plaatsnemen achter een “desk”. De vijf kandidaten maakten daarmee kans op een finaleplaats.

Samen met een 23-jarige student uit Amsterdam streed Ebbelink uiteindelijk om een plek in de finale. In de halve finale drukte de Groesbeekse voor € 21.100,- op de knop. De finalist uit Amsterdam moest uiteindelijk genoegen nemen met € 9.000,-.

Klik hier om de uitzending terug te kijken.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 april, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Gefeliciteerd

Kloeke

Groesbeekse…..en geen berg en dalse gelukkig 😊

Henk

Je hebt gelijk Kloeke, Groesbeek is en blijft voor altijd Groesbeek…

wpDiscuz