Dirk Wollenberg (17) in “Dorpsplein”

GROESBEEK – Zondag 17 april is de 17-jarige Dirk Wollenberg uit Groesbeek te gast in het praatprogramma van omroep Berg en Dal, het Dorpsplein.

NNM_Dirk_Radboud
De dames van “Nooit Nie Mer”, nummer 2 tijdens het Groesbeekse Schlagerfestival 2015, gaven in februari 2015 een optreden voor Dirk bij het RadboudUMC. Dit alles in het kader van zijn polsbandjesactie.

In de loop van 2014 kreeg Dirk last van pijn in zijn been. In december van dat jaar werd een zeldzame vorm van kinderbotkanker vastgesteld, waarna onmiddellijk gestart werd met chemokuren en bestralingen.

Wollenberg deed in de media zijn verhaal en startte een carnavalsactie, die landelijke bekendheid kreeg. Afgelopen januari was de laatste van de 14 chemokuren en vanaf die tijd zal om de drie maanden een scan genomen worden om te bekijken hoe het met het lichaam van Dirk gesteld is.

Presentator John Peters spreekt uitgebreid met hem over alles wat met zijn ziekte en leven te maken heeft (gehad). Over zijn toekomst. Over zijn activiteiten en hobby’s. De muziekkeuze is van Dirk.

Het programma is te beluisteren van 13.00 uur tot 14.00 uur en de week erna via uitzending gemist van de omroep.

Lees hier het hele verhaal over de actie van Dirk.
Klik hier voor alle berichtgeving over Dirk op onze site.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 april, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
M. Klekamp

Kijk op HDKT.nl, Honderd Duizend Keer Een Tientje,! Deze stichting zamelt geld in voor onderzoek naar sarcoomkanker!!! Ga naar de site en doneer!!!

Laat maar waaien.

Nee.

wpDiscuz