Koningsdag 2016 Groesbeek

GROESBEEK – Koningsdag wordt ook dit jaar niet vergeten, maar zelfs uitbundig gevierd in Groesbeek.

Koningsdag_2016_Groesbeek

De jaarlijkse kindervrijmarkt zal dit jaar weer plaatsvinden op het Dorpsplein voor het gemeentehuis. Aanmelden is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden. Deelname en toegang zijn gratis.

De Groesbeekse Ondernemersvereniging (GOV) heeft dit jaar een samenwerking met MMmagic Entertainment. Dit jonge, ondernemende bedrijf is gericht op kinderentertainment, van organisatie tot uitvoering. MMmagic Entertainment is reeds bij verschillende, creatieve Groesbeekse processen betrokken geweest. “Met dit mooie oranje evenement maken de kinderen en hun ouders kennis met diverse diensten van ons”, vertelt Marc Luijben vol trots.

Alle kinderen uit Groesbeek en omgeving zijn welkom om hun spulletjes te verkopen op het Dorpsplein. Ze mogen niet alleen de verkoop doen van eigen spullen, maar ook mogen ze het publiek laten verbazen met knappe kunsten, bijvoorbeeld bijzondere muzikale talenten of door te tonen hoe goed ze stil kunnen staan als Living Statue. Alle talenten zijn welkom.

Woensdag 27 april zal er gezellige muziek klinken vanaf het Dorpsplein. Er staat een springkasteel, er zijn goochelacts en ballonfiguren, er wordt geschminkt, je kunt reuze zeepbellen maken, suikerspinnen zijn te verkrijgen en diverse winkels en horecagelegenheden zijn geopend.

Kinderen die willen deelnemen kunnen woensdagochtend 27 april hun plekje uitzoeken onder het toeziend oog van de organisatie en vrijwilligers, die ook u graag verwelkomen deze feestelijke dag. Handelaren en aanbieders van partijen dienen zich wel vooraf aan te melden via [email protected].

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 april, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Marloes

Is er geen optie om het binnen te vieren? Sporthal, wijkcentrum ofzo?
Ben niet zo bekend in Groesbeek dus weet niet of er nog meer opties zijn?

Te laat.

wpDiscuz