Inloophuis Groesbeek zoekt vrijwilligers

GROESBEEK – Het Inloophuis Groesbeek e.o. is een ontmoetingsplek voor mensen die zelf of in hun omgeving te maken hebben (gehad) met kanker.

Inloophuis_Groesbeek_logo

Het biedt informatie, activiteiten, ontspanning en contact met mensen die (uit eigen ervaring) weten hoeveel impact kanker op je leven kan hebben. In de tweede huiskamer kunnen mensen uit Berg en Dal en wijde omgeving terecht om te praten, maar ook om andere mensen te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee. Ook tijdens de georganiseerde activiteiten is er alle ruimte voor contact met anderen, om er op een ontspannen manier ‘even uit te zijn’.

Het Inloophuis Groesbeek organiseert steeds meer activiteiten. “Daarom zijn wij op zoek naar meerdere vrijwilligers die hieraan een steentje willen bijdragen”, laat het bestuur weten. Vind jij het leuk om actief bezig te zijn en te organiseren? Vind je het daarnaast leuk om samen met andere vrijwilligers te werken en een luisterend oor te hebben voor onze gasten? Dan ben je bij ons op je plek! Kortom: gevarieerd werk in een prettige werkomgeving.

Inloophuis Groesbeek biedt ruimte voor eigen interesses en aandachtsgebieden. Ook als je op een andere manier aan de slag wilt bij het Inloophuis Groesbeek, bijvoorbeeld als gastheer of gastvrouw, ben je welkom. Interesse? Neem contact met op per e-mail of telefonisch. Het inloophuis is geopend en bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 11.00 en 16.00 uur.

Inloophuis Groesbeek, De Mallemolen, Kloosterstraat 11, 6562 AT Groesbeek. Tel: 024-675 6071, [email protected], www.inloophuisgroesbeek.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 april, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Inloophuis Groesbeek zoekt vrijwilligers

Reageren is niet toegestaan.