[Foto’s] Koningsdag Groesbeek 2016

GROESBEEK – Woensdag is het Koningsdag en ook in het centrum van Groesbeek was er traditiegetrouw weer het een en ander georganiseerd.


Koningsdag 2016 op het Dorpsplein in Groesbeek. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

De weersverwachtingen waren echter niet best, maar de omstandigheden vielen mee. Rond het middaguur kreeg de zon zelfs wat ruimte. Van neerslag was ook niet echt sprake. Desondanks waren er, in ieder geval op dat moment, niet zo veel mensen op de been op het Groesbeekse Dorpsplein. Het zag er wat leeg uit.

Er stond een springkasteel en men kon reuze zeepbellen maken. Verder was er een kindervrijmarkt. Alle kinderen uit Groesbeek en omgeving waren welkom om hun spulletjes te verkopen op het Dorpsplein of hun kunsten te vertonen. Handelaren en aanbieders waren ook welkom.

Tot 15:00 uur zijn er nog activiteiten in Groesbeek-centrum. Voor alle bij ons bekende programma’s van Koningsdag binnen de gemeente Berg en Dal klik hier.

Hieronder enkele foto’s. Heeft u foto’s van Koningsdag 2016 binnen de gemeente Berg en Dal? Stuur ze dan naar [email protected].

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 april, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [Foto’s] Koningsdag Groesbeek 2016

Reageren is niet toegestaan.