Monopoly Vierdaagse Nijmegen in de maak

NIJMEGEN – De Nijmeegse Vierdaagse is mogelijk het onderwerp van een nieuw Monopolyspel.

Monopoly_Vierdaagse_Nijmegen-DGB

Gerard Mulder en Willem-Jan Wiegers, de initiatiefnemers van Monopoly Apeldoorn, Monopoly Deventer en Monopoly Arnhem, zijn dit nieuwe initiatief gestart. Veel is er echter nog niet over bekend. De initiatiefnemers laten weten de komende periode met meer informatie te komen.

In het spel zelf worden de bekende Lange Poten, Kalverstraat en Ons Dorp volgens Mulder en Wiegers vervangen door de straten en plaatsen van de Vierdaagse route. Tijdens dit grote wandelevenement in juli staat de derde dag bekend als “Dag van Groesbeek”, met de bekende Zevenheuvelenweg als kuitenbijter.

Welke straten en plaatsen in het spel meegenomen worden is niet bekend. De releasedatum en de kosten ook nog niet.

Update 12-05-2016
Het spel is inmiddels te bestellen, maar nog niet in productie. “Op het moment dat er 2.000 exemplaren zijn gereserveerd wordt het spel in productie genomen”, schrijven de initiatiefnemers. De prijs is € 49,95 en het spel zal bij genoeg reserveringen in november te koop zijn.

De invulling van het bord is nog niet bekend. Facebookgebruikers kunnen op de pagina van het Monopoly-spel met suggesties komen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 april, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Piet

Mag ik van de straten,de Zevenheuvelenweg van jouw,dan krijg jij van mij de Koekeleklef…….

wpDiscuz