Aanmelden Koninklijke Onderscheiding 2017

GEM. BERG EN DAL – Voor de Lintjesregen van 2017 wil de gemeente nu al uw aandacht vragen.

Logo van de gemeente Berg en Dal.

Logo van de gemeente Berg en Dal.

Kent u iemand in de gemeente Berg en Dal die een Koninklijke Onderscheiding verdient? En wilt u hem of haar daarvoor voordragen? Dan moet u zich voor 3 juni 2016 melden bij de gemeente.

Inzet voor de samenleving

Iemand kan een koninklijke onderscheiding (ook wel lintje genoemd) ontvangen als hij of zij zich op een bijzondere manier heeft ingezet voor de samenleving. Denk bijvoorbeeld aan een vrijwilliger die zich al 15 jaar of langer inzet als activiteitenbegeleider in een verzorgingshuis of als coach van een sportclub. Maar ook aan de organisator van evenementen, de bezorger van het clubblad en iemand die jarenlang een bestuursfunctie vervult.

Neem contact op met de gemeente

Wilt u voor iemand een lintje aanvragen? Neem dan eerst contact op met de gemeente om na te gaan of uw aanvraag kansrijk is. Daarvoor en voor andere vragen over koninklijke onderscheidingen kunt u terecht bij mevrouw A. Huisken via telefoonnummer 14024, of via [email protected].

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Berg en Dal

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 mei, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Aanmelden Koninklijke Onderscheiding 2017

Reageren is niet toegestaan.