Eerste kindertheatervoorstelling in Het Groeske

GROESBEEK‘Loop naar de maan!’, is de titel van de allereerste kindertheatervoorstelling die te zien is in het nieuwe kleine amfitheater in Buurtpark het Groeske.

Loop_naar_de_maan_voorstelling_Groeske-DGB

De voorstelling is op zondagmiddag 22 mei 2016 om 14:30 uur. De Nijmeegse Theatergroep “Kolderkat” komt met deze voorstelling naar Groesbeek en wijdt daarmee het kleine amfitheater in als theaterplek.

Er zijn al veel muziekoptredens in het Groeske geweest, maar een echte theatervoorstelling was er nog niet. Stichting De Groesbeek verheugt zich over het initiatief en hoopt dat ook andere gezelschappen het theatertje vanaf dit buitenseizoen weten te vinden. Het is vrij te gebruiken voor kleine voorstellingen en optredens als je zelf alles organiseert en opruimt en zorgt voor een evenementenvergunning via de gemeente.

Regisseur Karine Crajé van Kolderkat uit Nijmegen was meteen enthousiast toen ze hoorde van het bestaan van deze nieuwe theaterplek in Groesbeek. “Het is een prachtige groene plek en voor ons nu helemaal geschikt omdat ons stuk zich in een park afspeelt…. We hebben nog niet eerder in de open lucht gespeeld en ons hele team heeft er zin in dat een keer te ervaren. We kijken ernaar uit en hopen dat de weergoden meewerken!”

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het stuk gaat over een meisje dat wegloopt van huis en in een park terecht komt waar ze een spannend avontuur beleeft met een vreemde wonderdokter. De voorstelling begint om 14.30 uur. Vanaf 14.00 uur kun je terecht bij het amfitheater en is er ook iets te drinken. De toegang is vrij.

Na afloop gaat de crew rond met de pet voor een vrijwillige bijdrage.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 mei, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Eerste kindertheatervoorstelling in Het Groeske

Reageren is niet toegestaan.