Afvalinzameling Rentmeester/Bellevue Groesbeek

GROESBEEK – Plastic+ wordt nu nog vaak op de onjuiste inzameldag en tijd aangeboden.

De inzameling van plastic+ is bij de Rentmeester/Bellevue op de vrijdag in de even weken. Zorg ervoor dat de plastic+ zakken op de inzameldag uiterlijk om 07:30 uur bij de ondergrondse restafvalcontainers staan.

Ondergrondse containers voor restafval

Als inwoner van de Rentmeester/Bellevue kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw restafval aanbieden in een ondergrondse restafvalcontainer. Om de container te kunnen openen, maakt u gebruik van uw afvalpas. Deze afvalpas heeft u ook nodig als u een bezoek brengt aan de milieustraat.

Afvalwijzer of app

Op uw (digitale) afvalwijzer vindt u de inzameldagen en de aanbiedregels van plastic+ en informatie over andere afvalsoorten. Ook kunt u de Dar app downloaden. U kunt dan een melding ontvangen wanneer u welk afval buiten kunt zetten.

Voor vragen neemt u contact op met het klantencontactcentrum van Dar. Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur via 024-3716000 of via [email protected]

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Berg en Dal

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 mei, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Afvalinzameling Rentmeester/Bellevue Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.