€ 5.000,- voor beste plan 100ste Vierdaagse

GROESBEEK – Dit jaar lopen er voor de 100ste keer vierdaagse-wandelaars door onze gemeente.


Vierdaagse 2015. De Zevenheuvelenweg. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Dit gebeurt op donderdag 21 juli 2016. De gemeente wil deze ‘Dag van Groesbeek’ niet ongemerkt voorbij laten gaan. Heeft u voor die dag een goed idee voor een activiteit op Marktplein in Groesbeek en kunt u dit zelf organiseren? Stuur uw plan dan in en misschien wint u € 5.000,- om uw plan uit te voeren.

Het beste plan

Stuur uw plan voor 1 juni in bij de gemeente. Het college van burgemeester en wethouders beoordeelt alle inzendingen en kiest uiterlijk 14 juni het beste plan. De bedenkers van dit plan ontvangen € 5.000,-. Uw plan moet interessant zijn voor onze eigen inwoners, maar ook voor recreanten en toeristen.

Voorwaarden waaraan uw plan moet voldoen

– De activiteiten vinden plaats op het marktplein in Groesbeek op woensdagavond 20 juli en op donderdag 21 juli overdag.
– Bij uw plan zijn meerdere inwoners en/of ondernemers betrokken.
– Het programma is gevarieerd en aantrekkelijk voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan een muziekavond, een expositie of een sportieve activiteit die wandelen of andere beweegvormen promoot.
– Dien uw plan voor 1 juni 2016 in bij de gemeente.
– Uw aanvraag bestaat uit één A-viertje waarop u vermeldt wat de activiteiten zijn en wie het organiseert. En één A-viertje waarop u beschrijft wat de activiteiten kosten en wat ze eventueel opleveren.

Aanvraag indienen

U kunt uw aanvraag digitaal indienen via [email protected], of per post naar postbus 20, 6560 AA Groesbeek. Stuur uw aanvraag naar het college van B&W onder vermelding van “100e Vierdaagse”.

Informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met Martine Norden (beleidsmedewerker recreatie en toerisme), bereikbaar via telefoonnummer 024-3013578 of per e-mail [email protected].

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Berg en Dal

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 mei, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

Soort zeskamp organiseren voor jong en oud, carnaval, voetbal,campingteams.
of wat voor clubje dan ook. Feestavond met bbq erbij. Op de Horst weten ze precies hoe ze dit kunnen organiseren. Vroeger hadden we ook in de week van de vierdaagse de wielerronde van Groesbeek.

Veel plezier

henk

of wijnfeesten, dan krijg / kreeg je €20000

Jeroen

Henk, blijf niet stil staan in de tijd.
Haal de naald uit die oude groef en maak wat van je leven.

henk

Jeroen, schijnbaar heb jij genoeg te makken. Je praat wel over gemeenschaps- geld , waar jij en ik aan mee betaald hebben. Ik heb en maak heel veel van mijn leven waar jij nooit aan kunt tippen. Maar als ze aan mijn centen komen dan is het wel net ff iets anders. Trouwens als je nog van die dingen hebt singles of lp`s waar een naald op moest hou ik me aanbevolen.

Biertje

Ik stoor mij ook enorm aan het feit dat sommige telkens maar weer het woordje wijn vernoemen. Het is echt niet zo gegaan dat de subsidie voor de wijnfeesten ( want dat bedoel jij natuurlijk weer) in een bodemloze (wijn)put terecht komt. M.a.w. Ophouden.

Piet

Wat is het geworden?

wpDiscuz