Lederhosen, Polka en Schlager Concert in De Sleutel

GROESBEEK-BREEDEWEG – Op 12 juni organiseert Fanfare Jubilate Deo een echt ouderwets frühshop concert.

Fanfare_Jubilate_Deo_concert_Tiroler-DGB

Zaal De Sleutel wordt omgetoverd in Tiroler sferen.

Naast onvervalste live unplugged polka muziek van de Fanfare, zullen ook nog een aantal andere artiesten acte de presence geven. Wie kent ze niet; het legendarische duo Frank en Luc, die al op mening feestje de zaal wisten op te zwepen. Zij zijn ook van de partij en zullen u vermaken met hun onmiskenbare feestmuziek.

Dan zal ook aanwezig zijn Foek aus Holland, alias Marc van de Logt. Een jonge Bruukse Voyer die voor het eerst afgelopen carnaval van zich liet horen. Daar wist hij op zijn eentje de tent op zijn kop te zetten met zijn vertolking van bekende Duitse schlagers. Hij gaat nu De Sleutel op zijn kop zetten. Rondom al het muzikale geweld, kan er mee gedaan worden met de bierpul schuifwedstrijd, het boomstammetjes zagen of met het spiekerknallen.

Ook aan de inwendige mens is natuurlijk gedacht: wat dacht u bijvoorbeeld van een lekker broodje bratwurst tussendoor? En de entree is echt helemaal gratis. U komt toch zeker ook een pul met ons heffen?

Datum: 12 juni van 11.00 tot 16.00 uur
Locatie: Zaal de Sleutel Bredeweg 71 6562 DC Groesbeek-Breedeweg
Entree: Gratis

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 juni, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Gerrit

Bij de hoeve gaat niet door het fam Wouters toch een alternatief gedaan alleen onder een andere naam

Familie Janssen

Nou dat is toch prima Gerrit, bij de Hoeve was het de laatste jaren hartstikke leuk en gezellig. Vooral die kleine DJ vonden wij geweldig. De firma Wouters heeft Groesbeek een leuk evenement geschonken waar veel publiek op af kwam. Hopelijk krijgt dit in de Sleutel zijn vervolg.

Groesbeker

Denk ik ook.. alternatief schlagerfestival… alternatief tiroler “feestje”…

wpDiscuz