Veteranendag 2016 gemeente Berg en Dal

GEM. BERG EN DAL – Woensdag 29 juni 2016 is de jaarlijkse veteranendag.


Veteranendag 2014 in Groesbeek. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl.

Alle veteranen die in de gemeente Berg en Dal wonen, zijn hiervoor uitgenodigd. Bent u veteraan en woont u in de gemeente Berg en Dal, maar heeft u geen uitnodiging ontvangen? Dan kunt u zich toch aanmelden voor deze dag. Hieronder leest u hoe dat moet.

Wat zijn veteranen?

Onder veteranen wordt verstaan: alle gewezen en ook actieve militairen met de Nederlandse nationaliteit die het Koninkrijk hebben gediend in oorlogsomstandigheden of daarmee overeenkomende situaties, inclusief vredesmissies in internationaal verband.

Hoe kunt u zich aanmelden?

De gemeente Berg en Dal heeft een uitnodiging gestuurd naar veteranen die bij het veteraneninstituut hebben aangegeven dat zij een uitnodiging willen ontvangen. Bent u wel veteraan en heeft u geen uitnodiging ontvangen? Stuur dan een mail naar [email protected] of bel de gemeente Berg en Dal (tel 14024).

Waar en hoe laat is de bijeenkomst?

De bijeenkomst vindt plaats in het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944 -1945 in Groesbeek en duurt van 15.30 uur tot 18.00 uur. De veteranen worden door burgemeester Slinkman en een gastspreker toegesproken. Daarnaast is er voldoende tijd om onder het genot van een hapje en een drankje bij te praten en ervaringen uit te wisselen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Berg en Dal

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 juni, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Veteranendag 2016 gemeente Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.