[Vermist] Poes Suki uit Groesbeek

GROESBEEK – Onderstaand een ingezonden bericht.

Suki.

Suki.

Poes Suki is vermist sinds 4 mei in Groesbeek. Suki heeft medicatie nodig voor een aandoening aan haar nieren. Zonder deze medicijnen gaat ze dood. Als je weet waar ze is, bel ons dan of breng haar z.s.m. terug!

Kenmerken

Suki is klein van stuk, licht bruin/grijs cypers met een witte buik. Opvallend zijn haar fel blauwe ogen. Ze heeft een lange start met zwarte ringen en staartpunt. Haar pootjes zijn wit, maar de kussentjes onder haar voeten zwart. Ze is een slanke, snelle jager van ongeveer 3,5 kg. Ze kan zowel schichtig als aanhankelijk reageren.

Locatie

Ze woont op de Oude Zevenheuvelenweg 27 in Groesbeek en loopt meestal rond in de omgeving Nieuweweg, Galgenhei, en Groesbeek Noord. Ze is op 10 mei nog gezien op de Burg. Ottenhofstraat en camping de Oude Molen, maar het kan goed zijn dat ze verder weg is gelopen. Daarom willen we inwoners van Groesbeek, Berg en Dal, Beek, Mook en Malden vragen om naar haar uit te kijken.

Poes_Suki_Groesbeek2-DGB

Actie!

– Tips: heb je Suki gezien? Bel dan direct 06-31270683. We horen het ook graag als ze enkele dagen of weken geleden gezien is.
– Terugbrengen: mocht Suki bij je zijn komen wonen, breng haar dan alsjeblieft bij ons terug, want ze is ons zeer dierbaar en we missen haar enorm.

Beloning

– Tips: voor de gouden tip die leidt tot terugkomst van Suki is de beloning 50 euro.
– Terugbrengen: voor het terugbrengen van Suki is de beloning 100 euro.

Groetjes,

Marie en Myrto
Oude Zevenheuvelenweg 27
06-31270683

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten



Tags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 juni, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

Ik snap niet dat als een kat medicatie
Nodig heeft waarom je die dan buiten laat lopen
Want er is altijd een kans dat die niet meer thuis komt

Binnen houden . Is ook veel beter voor broedende vogels. In deze tijd worden veel jonge vogeltjes uit het nest geroofd door katten.

groesbeker

ik heb niets met katten ofzo maar beide reacties slaan nergens op.

wpDiscuz