Groesbeekse looptour 2016

De Groesbeekse looptour 2016 is weer succesvol verlopen.

Looptour_Groesbeek_2016-DGB

Ruim 100 starters op de 4-daagse, 7-daagse en de individuele afstanden hebben er voor gezorgd dat dit kleinschalige loopevenement voor de 27e keer in de Groesbeekse bossen kon plaatsvinden.

Vooral de 7-daagse variant is ieder jaar weer een enorme uitdaging voor de hardlopers. 7 Verschillende etappes met veel hoogteverschillen in 8 dagen lopen met een totaal van 70 kilometer, veel hoogteverschil met steile hellingen gaat de hardlopers niet in de koude kleren zitten.

De lange trap op de zondag etappe in de Leemkuil, de motorcrossbaan op donderdag in Groesbeek, en een zeer steile klim in Berg en Dal als onderdeel van de vrijdagetappe zijn maar enkele van de vele beklimmingen die de lopers moesten trotseren.

Na een week vol ontberingen konden Edwin Wijnhoven en Josien van den Berg, beiden uit Groesbeek als de terechte winnaars gekroond worden. De organisatie kan terugblikken op een zeer geslaagd evenement, mede dankzij de inzet van vele vrijwilligers en kijkt alweer uit naar de volgende editie.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 juni, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Groesbeekse looptour 2016

Reageren is niet toegestaan.