The Amazing Stroopwafels komen naar Groesbeek

GROESBEEK – Op zondag 19 juni geven The Amazing Stroopwafels acte de présence in Cafe Bar De Comm te Groesbeek.

The_Amazing_Stroopwafels_perspica-DGB

De afgelopen jaren maakten deze oer-Hollandse muziekanten verschillende theatertournees in uitgebreide bezetting. In 2016 komen ze naar Groesbeek met z’n drieën, in de basisbezetting waarmee ze teruggaan naar hun wortels als straatmuzikanten op de Lijnbaan in Rotterdam.

Liedjesschrijver Wim Kerkhof zingt, schopt de contrabas en speelt piano. Accordeonist/gitarist Rien de Bruin en gitaarvirtuoos Arie van der Graaf met zijn kenmerkende geluid vormen gedrieën een hechte muzikale eenheid die vanaf de oprichting in 1979 onvermoeibaar doorspeelt.

Met meer dan 6700 optredens achter zich hebben ze nog steeds dezelfde energie, en kunnen naast bekende liedjes als Oude Maasweg en Ik Ga Naar Frankrijk altijd verzoeknummers spelen uit hun 250 nummers tellende repertoire. Veel ruimte voor improvisatie en inbreng van het publiek, dat is waar het bij The Amazing Stroopwafels om gaat! RTV Rijnmond zal ook aanwezig zijn om beelden te maken voor hun documentaire “Retourtje Retro”.

Het cafe gaat om 16:00 uur open en het optreden zal omstreeks 17:00 uur beginnen. Entree is € 10,- en zijn kaartjes verkrijgbaar aan de bar aan de Dorpsstraat 12 in Groesbeek of via de website van Cafe Bar De Comm.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 juni, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on The Amazing Stroopwafels komen naar Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.