Doe jij mee aan de Special Olympics?

GEMEENTE BERG EN DAL – Op 1 juli is het zover! Dan beginnen de Special Olympics. De gemeente Berg en Dal organiseert speciaal voor alle deelnemers een gezellig samenzijn op zaterdag 25 juni. Kom je ook?

Special_Olympics_2016_logo-DGB

Burgemeester Mark Slinkman en wethouder Erik Weijers zouden het leuk vinden je die dag te ontmoeten in het gemeentehuis van 12.30 tot 14.00 uur en hebben dan ook nog een kleine verrassing voor je. Meld je je wel even aan?

Uitnodiging

Alle deelnemers uit Berg en Dal die sporten bij een vereniging uit onze gemeente hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Doe jij ook mee aan de Special Olympics, maar heb je geen uitnodiging ontvangen? Dan kan het zijn dat jij bij een vereniging in een andere gemeente sport. Van die mensen hebben we namelijk geen overzicht. Graag laten we je op deze manier weten dat je (samen met je begeleider(s)) ook van harte welkom bent de 25ste.

Aanmelden

Wil je ook graag naar het gemeentehuis komen de 25ste? Leuk! Meld je dan aan via een mail naar [email protected]. Vergeet niet je naam, de naam van je begeleider(s), je geboortedatum, aan welke sport je meedoet en je contactgegevens te vermelden. Bellen kan natuurlijk ook. Bel dan naar 14024 en vraag naar Patricia Rietveld. Tot dan!

Special Olympics is een sporttoernooi voor mensen met een beperking. Het wordt eens in de 2 jaar ergens in Nederland georganiseerd en dit jaar onder andere in Groesbeek.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Berg en Dal

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 juni, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Mike Meere

Ja ik doe mee aan de wandel 3 daagse en treed ook op in Groesbeek

wpDiscuz