Optredens bij Heuvelland tijdens Special Olympics

Op zaterdag 2 juli 2016 en zondag 3 juli 2016 is er bij sporthal Heuvelland van alles te doen in verband met de Special Olympics.

Special_Olympics_2016_logo-DGB

Heuvelland is ten eerste het decor van enkele sportactiviteiten tijdens de Spelen. Daarnaast zijn er nog andere activiteiten georganiseerd.

Op het parkeerterrein naast Heuvelland zijn er op zaterdag van 12:00 uur tot 16:00 uur optredens van Drek Pak Ow, Ochaarm en vier artiesten. Op zondag zal feestorkest ‘de Busband’ haar beste nootjes laten horen.

Kortom, wandel er op deze dagen even uit en kom gerust even langs om de sporters aan te moedigen of om op het terras te luisteren naar de verschillende muziekklanken die DJ Martijn Schmiermann zal aankondigen.

Special Olympics is een sporttoernooi voor mensen met een beperking. Het wordt eens in de 2 jaar ergens in Nederland georganiseerd en dit jaar onder andere in Groesbeek. Naast de gemeente Berg en Dal organiseren de gemeenten Wijchen en Nijmegen dit jaar ook de Special Olympics 2016.

Dossier Special Olympics.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 juni, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
wpDiscuz