Koffie mèt… de notaris

GROESBEEK – Op woensdagmiddag 6 juli 2016 om 14.00 uur kunt u een kopje koffie komen drinken met notaris Timmermans uit Groesbeek.

Mantelzorg_Berg_en_Dal-DGB

Dhr. Timmermans geeft onder andere informatie over het levenstestament. Hierin staan wensen voor als u door ziekte of een ongeval, niet meer in staat bent om zelf duidelijk te maken wat u wilt. Bijvoorbeeld op financieel of medisch gebied. Wilt u hier meer over weten of hebt u vragen over hoe het u kan helpen in uw eigen situatie, dan bent u van harte welkom!

Als mantelzorger sta je voor een taak die je overkomt. Dat is niet altijd gemakkelijk, maar je wilt iemand niet in de steek wilt laten. Je wordt meestal onverwacht mantelzorger, omdat de nabije persoon wat overkomt; een ziekte of een beperking krijgt. Het lijkt vanzelfsprekend om dan zorg te verlenen. Het is als mantelzorger fijn om dan ook op de hoogte gehouden te worden of eens te praten met mensen in een zelfde situatie.

Wilt u een kopje koffie komen drinken met de notaris? U bent van harte welkom in dit koffie-uurtje. U kunt er uw vragen kwijt, maar u kunt ook gewoon komen luisteren! We zien u graag op woensdagmiddag 6 juli, om 14.00 uur in het café van de Mallemolen, Kloosterstraat 11 te Groesbeek. De toegang en het kopje koffie zijn gratis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de mantelzorgtelefoon: 06-13859106. Wilt u vanuit een andere kern van de gemeente naar de “koffie met.. “ en heeft u geen vervoer? Dan kunt u hiervoor (personenauto) contact opnemen tot uiterlijk 2 werkdagen van tevoren met Iraida Peeters (0481-432262) of Thea de Wijse (0481-431105). Zij zijn elke werkdag tussen 09:00 uur tot 11:00 uur. Mailen kan ook: [email protected].

Koffie mèt… is een initiatief van mantelzorg Berg en Dal en wordt maandelijks georganiseerd met steeds wisselende gasten.Tags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 juni, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
gerard

Dit is toch pure reclame.

wpDiscuz