Nijmeegse Fiets4daagse organiseert scholencompetitie

GEMEENTE BERG EN DAL / NIJMEGEN – De Nijmeegse Fiets4daagse, na acht jaar weer terug op de landelijke fietsagenda, is voor jong en oud. Daarom introduceert de organisatie een scholencompetitie.

Nijmeegse_Fietsvierdaagse_logo_2016-DGB

De school met procentueel de meeste deelnemende scholieren wint een geldprijs.

500 euro

Kinderen die na de avondvierdaagse helemaal de smaak te pakken hebben en het leuk vinden gezellig met vrienden of familie te fietsen kunnen zich nu ook inschrijven voor de Nijmeegse Fiets4daagse. Deze vindt dit jaar plaats van donderdag 25 tot en met zondag 28 augustus: de laatste dagen van de zomervakantie! Bij de superstops onderweg, is er ook een speciaal kinderprogramma. De school met de meeste leerlingen wint een geldbedrag van € 500,-! De school kan deze prijs aan een zelfgekozen goed doel besteden.

Ontdek Nijmegen

Heel graag wil de organisatie ook de jeugd van Nijmegen en de omliggende plaatsen laten ontdekken hoe mooi deze stad én de omgeving is en hoe prettig het is om dat per fiets te ontdekken. Daarom stelt zij een heuse geldprijs beschikbaar voor de school die de meeste deelnemers aan de Nijmeegse Fiets4daagse levert. Deelnemen kan met vrienden, vriendinnen, maar natuurlijk ook met ouders, of opa en oma!

Spelregels

Spelregels scholencompetitie:
– Minimaal 8 deelnemende leerlingen per school om in aanmerking te komen voor de geldprijs;
– De winnende school is de school die procentueel gezien de meeste leerlingen levert;
– De cheque wordt uitgereikt na afloop van het evenement;
– Bij de inschrijving dient de naam van je school ingevuld te worden.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 juni, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
miep

En de laatste dagen van de kvw en menig ander bouwdorp of jeugd vierdaagse…overal in de gemeente en omliggende dorpen is wel wat te doen die week. En je kan niet overal opduiken…

De Kuier.

Nie Miepe…nog nooit mee gefietst in het verleden zeker?? Gelukkig proberen ze er weer iets moois van te maken. En…je hoeft niet mee te doen.

wpDiscuz