Bevrijdingsmuseum ontvangt Tripadvisor-certificaat

GROESBEEK – Het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945 in Groesbeek heeft dinsdag bekendgemaakt dat TripAdvisor® haar een Certificaat van uitmuntendheid heeft toegekend.

Nationaal_Bevrijdingsmuseum_Groesbeek-DGB

Het certificaat wordt voor de zesde keer uitgereikt aan bedrijven die het afgelopen jaar uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor hebben ontvangen. Onder de ontvangers van een Certificaat van uitmuntendheid bevinden zich museale instellingen, accommodaties, eetgelegenheden en attracties uit de hele wereld die constant een goede klantervaring bieden.

“Met het Certificaat van Uitmuntendheid eert TripAdvisor horecabedrijven die constant lof en hoge waarderingen van reizigers krijgen”, aldus Heather Leisman, Vice President van Industry Marketing van TripAdvisor. “Met behulp van deze erkenning kunnen reizigers gelegenheden boeken diedoorlopend goede service bieden. TripAdvisor biedt reizigers het vertrouwen dat ze de juiste boekingsbeslissingen maken en is hier trots op.”

Het Certificaat van uitmuntendheid houdt rekening met de kwaliteit, kwantiteit en recentheid van de beoordelingen die in de afgelopen 12 maanden door reizigers op TripAdvisor zijn ingediend. Om in aanmerking te komen, moet een bedrijf een algemene TripAdvisor-bollenwaardering van ten minste 4 van de 5 hebben, een minimumaantal beoordelingen hebben en ten minste 12 maanden op TripAdvisor vermeld staan.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 juni, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Bevrijdingsmuseum ontvangt Tripadvisor-certificaat

Reageren is niet toegestaan.