Schuldhulpbuddy Berg en Dal zoekt hulpvragers

GEMEENTE BERG EN DAL – De Stichting SchuldHulpBuddy Berg en Dal biedt kosteloos praktische ondersteuning aan mensen in de hele gemeente Berg en Dal, die in financiële problemen zijn geraakt.

Schuldhulpbuddy_uitreiking_2506-DGB

Nu op 25 juni 11 buddy’s hun opleiding hebben afgerond, kan het werk beginnen en kunnen hulpvragers zich melden.

Heeft u schulden? Bedenk dat u niet de enige bent, want er zijn heel veel mensen die in de schulden zijn geraakt. Schaam u niet. Het kan namelijk iedereen overkomen. U kunt een grote terugval van inkomsten hebben, als u werkloos raakt, of als u gaat scheiden of uw partner komt plotseling te overlijden en u mist zijn/haar inkomen. Schakel zo snel mogelijk hulp in. De Stichting SchuldHulpBuddy Berg en Dal kan u hierin ondersteunen.

Wij hebben vrijwilligers, buddy’s genaamd, die u willen helpen om uw administratie weer op orde te krijgen. Ze maken met u een overzicht van uw schulden. Afhankelijk van uw vraag kunnen we u helpen budgetteren, met u onderzoeken hoe u met minder geld kunt rondkomen, meegaan naar instanties of u doorverwijzen indien nodig.

Werkwijze: De hulpvrager meldt zich bij Schuldhulpbuddy met een vraag op het gebied van financiele schuldproblematiek en onderzoekt of zij hierin een begeleidende rol kan vervullen. Hierna zal er een buddy en een reserve buddy worden toegewezen die de hulpvrager zullen gaan begeleiden. De hulpvrager is en blijft zelf verantwoordelijk voor alle te nemen stappen in het begeleidingstraject.

Hulp nodig? Kijk op www.schuldhulpbuddy.nl wat onze organisatie u te bieden heeft in Berg en Dal of meldt u aan via 06-130817 34 of via [email protected].

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 juli, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Schuldhulpbuddy Berg en Dal zoekt hulpvragers

Reageren is niet toegestaan.