Gezellige bijeenkomst wijkraad “Samen op De Horst”

GROESBEEK-DE HORST – Afgelopen dinsdagavond, 28 juni, was er weer een algemene bijeenkomst van de wijkraad Samen op De Horst.

Marshmallow_De_Horst_bijeenkomst-DGB

In en om dorpshuis De Slenk waren verschillende activiteiten georganiseerd en er was daarbij nog van alles te zien en te doen.

Voor de jeugd draaide er een film, was er muziek en de kinderen konden bij een vuurkorf marshmallows eten. De aanwezige ouders konden onder het genot van een drankje en zelf gemaakte hapjes genieten van de vuurkorf en bij praten over de laatste nieuwtjes van de Horst. Ook het grote schaakspel en het damspel, waren opgebouwd.

Het was leuk om te zien dat verschillende aanwezigen daar gebruik van maakten. De bijeenkomst stond in het teken van het samenkomen in de kern van de Horst. Iedereen was welkom en als je wat te eten en te drinken wilde mee brengen, was dat mogelijk. Het was een gezellige en geslaagde avond, waarbij kinderen, jongeren en ouderen aan deel hebben genomen.

In het najaar wil de wijkraad weer een algemene bijeenkomst organiseren, waarbij ook weer iedereen van harte welkom is. Het thema van die bijeenkomst is nog niet vastgelegd, daarover zal in de volgende nieuwsbrief meer volgen.

Mocht u meer over de wijkraad van de Horst willen weten, dan kunt u de laatste ontwikkelingen volgen op de site van de wijkraad: www.samenopdehorst.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 juli, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Gezellige bijeenkomst wijkraad “Samen op De Horst”

Reageren is niet toegestaan.