Mouwrik laagste inschrijver voor onderhoud asfalt

GEMEENTE BERG EN DAL – Mouwrik Waardenburg Oost B.V. zal de komende jaren (tot en met 2019) het asfalt in de gemeente Berg en Dal onderhouden. Het bedrijf was in juni de laagste inschrijver.


Archieffoto uit 2013. Foto en rechten: Piet Spanjers.

De asfaltwegen binnen de gemeente hebben op z’n tijd onderhoud nodig; scheuren vullen, gaten repareren, deklaag herstellen etc. Voor een nieuw onderhoudscontract is er in het gemeentehuis een aanbesteding gehouden. Vijf bedrijven hebben zich hiervoor ingeschreven.

Met een prijs van € 264.000,- was Mouwrik het goedkoopst. Nummer twee was N.T.P. Infra B.V. met een aanneemsom van € 326.000,-. Reef Infra uit Wijchen is het duurst en vraagt € 364.000,-. De bedragen zijn exclusief BTW.

Het is niet bekend of dat de € 264.000,- ook de daadwerkelijke prijs zal gaan worden. Omdat, zo legt het college van burgemeester en wethouders uit, “het uiteraard niet helemaal duidelijk is wat er aan onderhoud tussen 2016-2019 dient te gebeuren”. De aanneemsom is berekend op basis van welke werkzaamheden mogelijk uitgevoerd worden.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 juli, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Lambert

Goedkoopste…..! En krijgen we daar dan ook kwaliteit voor? Of is de norm net als BIJVOORBEELD: de Drentselaan; een lappen deken, vele breuklijnen, afbrokkelen en hier en daar gelapt met klinkers.

Iemand

De dries is het zelfde verhaal.
Er zijn nog gaten van de oude drempels die er 5 jaar geleden zijn wegehaalt.

Het zelfde als op de Stekkenberg?

theo p

Wat is dit weer een flut aanbesteding [iets aanbesteden en niet weten wat er gemaakt moet worden]

Johanna

Wanneer er klachten zijn kun je deze melden op de gemeentesite.

Lambert

Tja Johanna, dat hebben we al meerdere keren gedaan. En dan gebeurt er…,……….

Rubke

If you pay shit, you get shit. Helaas nog steeds de harde waarheid.

wpDiscuz