Wat vindt u van de ondersteuning Wmo en Jeugdhulp?

GEMEENTE BERG EN DAL – Krijgt u ondersteuning van de gemeente vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of jeugdhulp? Laat dan weten wat u van die ondersteuning vindt! Dat kan met het formulier dat u deze week van de gemeente in de bus krijgt, maar het kan ook digitaal. In de brief staat een code waarmee u kunt inloggen op een speciale website.

Met de resultaten van het onderzoek wil de gemeente de zorg verbeteren. Onder de inzenders verloot de gemeente zes VVV-bonnen van € 25,-

Wie kunnen meedoen aan het onderzoek?

De gemeente vraagt deze week ruim duizend inwoners van de gemeente Berg en Dal naar hun mening. Het gaat om inwoners die ondersteuning krijgen vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). En om jongeren (en hun ouders) die jeugdhulp krijgen vanuit de Jeugdwet.

Waarom wil de gemeente weten wat inwoners vinden van de ondersteuning?

Sinds 2015 is er in de zorg veel veranderd. Veel taken zijn overgegaan van de provincies naar de gemeentes. Bijvoorbeeld de begeleiding van mensen die hulp nodig hebben in het dagelijks leven. En een groot deel van de jeugdhulp.

De gemeente moet van de regering vragen naar de ervaringen van inwoners, maar de gemeente wil natuurlijk ook zelf graag weten hoe u als inwoner aankijkt tegen de zorg. Dan weten we namelijk ook hoe we de zorg kunnen verbeteren.

Wie kan de antwoorden inzien?

De gemeente behandelt de enquêtes volstrekt vertrouwelijk. “We gebruiken de resultaten alleen voor het onderzoek. Het bureau I&O Research voert het onderzoek uit. We verwachten de resultaten in september”, aldus de gemeente.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Berg en Dal

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 juli, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Wat vindt u van de ondersteuning Wmo en Jeugdhulp?

Reageren is niet toegestaan.