Inloophuis krijgt € 2000,- van Monuta Fund

GROESBEEK – Woensdag was er in het Inloophuis Groesbeek een feestelijke bijeenkomst met vrijwilligers en gasten. Ook nam men bij het inloophuis afscheid van een aantal vrijwilligers die een nieuwe stap in hun leven gaan zetten.

Monuta_Charity_Fund_Inloophuis_06072016-DGB

De heer Wim Awater was namens het Monuta Charity Fund aanwezig om een cheque van € 2.000,- te overhandigen aan de medewerkers van het Inloophuis Groesbeek.

Het Monuta Charity Fund draagt bij aan initiatieven die erop gericht zijn om mensen te ondersteunen in moeilijke perioden in hun leven. “Wij willen Wim Awater en het Monuta Charity Fund hartelijk bedanken voor hun betrokkenheid bij het Inloophuis Groesbeek. Deze mooie schenking is zeer welkom”, aldus Margret Arts van het inloophuis.

Het Inloophuis Groesbeek e.o. is een ontmoetingsplek voor mensen die zelf of in hun omgeving te maken hebben met kanker. Het wordt volledig gerund door een team van vrijwilligers. Wij bieden informatie, activiteiten, ontspanning en contact met mensen die uit eigen ervaring weten hoeveel impact kanker op uw leven kan hebben.

In onze tweede huiskamer, activiteitenruimte, stilteruimte en binnentuin kunnen mensen uit de gemeente Berg en Dal en wijde omgeving terecht om te praten met één van de vrijwilligers of om lotgenoten te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee. U kunt altijd zomaar even binnenlopen, maar ook tijdens georganiseerde activiteiten is er alle ruimte voor contact.

Wij organiseren creatieve activiteiten, wandelingen, thema-bijeenkomsten, gespreksgroepen voor nabestaanden van mensen met kanker, bieden ondersteuning door een wijkverpleegkundige of oncologisch counselor en nog veel meer. Kijk op onze website voor alle activiteiten of stap eens over onze drempel. Ook als u boeiend vrijwilligerswerk zoekt, bent u welkom.

Inloophuis Groesbeek, De Mallemolen, Kloosterstraat 11, 6562 AT Groesbeek.
• Tel: 024-6756071
• Mail en website: [email protected] en www.inloophuisgroesbeek.nl.
• Geopend iedere dinsdag, woensdag, donderdag van 11.00 tot 16.00 uur.

Aangepaste openingstijden in de zomer:
• Juli: Gesloten 18 juli t/m 29 juli.
• Augustus: Alleen op dinsdag geopend.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 juli, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Inloophuis krijgt € 2000,- van Monuta Fund

Reageren is niet toegestaan.