Nieuwe subsidieregeling voor sportaccommodaties

GEMEENTE BERG EN DAL – De gemeente heeft een nieuwe regeling voor subsidies aan sportaccommodaties.


Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

In deze regeling staat voor welke accommodaties een vereniging een bijdrage kan vragen. Ook geeft de regeling aan hoeveel geld ze kunnen ontvangen. We willen graag weten wat u ervan vindt.

Wat vindt u ervan?

De nieuwe subsidieregeling voor sportaccommodaties is nog een concept. Dit betekent dat het een eerste ontwerp is waar belanghebbenden nog op kunnen reageren. Belanghebbenden zijn bijvoorbeeld verenigingen en inwoners. Omdat de zomervakantie voor de deur staat heeft u wat langer de tijd om uw reactie te geven dan normaal. Reageren kan tot 7 september 2016. Onder het kopje ‘Hoe kunt u reageren?’ staat hoe u dit kunt doen.

Hoe kunt u reageren?

Wilt u aan de gemeente laten weten wat u van de subsidieregeling sportaccommodaties vindt? Schrijft u dan een brief aan: het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Berg en Dal, postbus 20, 6560 AA te Groesbeek. Als u zelf wilt vertellen wat u ervan vindt, kunt u daarvoor een afspraak maken via telefoonnummer: 14024.

Waar kunt u de stukken inzien?

U kunt de stukken digitaal inzien. Klik daarvoor op deze link. U kunt ze ook inzien op het gemeentehuis. Als u de stukken wilt inzien, kunt u een afspraak maken via telefoonnummer: 14024.

Wanneer gaat de nieuwe regeling in?

De gemeente neemt alle reacties door en past de subsidieregeling sportaccommodaties aan als dat mogelijk is. Deze regeling is onderdeel van het nieuwe subsidiebeleid. In het najaar beslist de gemeenteraad over dit beleid en dus ook over uiteindelijke subsidieregeling sportaccommodaties. Op 1 januari 2017 gaat het nieuwe beleid in.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Berg en Dal

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 juli, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Nieuwe subsidieregeling voor sportaccommodaties

Reageren is niet toegestaan.