Vierdaagse 2016: Parkeermogelijkheden Zevenheuvelenweg

GROESBEEK – Van 19 tot en met 22 juli heeft de 100e Vierdaagse plaats.


Wandelaars over de Zevenheuvelenweg in Groesbeek tijdens de derde Vierdaagsedag in 2015. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Donderdag 21 juli is de Dag van Groesbeek. Wilt u komen kijken? Dan kunt u die dag tegen betaling parkeren op een van de speciale tijdelijke parkeerplaatsen.

Zevenheuvelenweg 57

U kunt parkeren op een deel van het weiland bij Zevenheuvelenweg 57. U komt daar via de Meerwijkselaan (bij rotonde Sionsweg) en de Postweg. Het laatste deel van de Postweg is die dag éénrichtingsverkeer en er geldt een stopverbod. U kunt deze parkeerplaats niet bereiken via de Nijmeegsebaan en Derdebaan. Dat deel van de Derdebaan is onderdeel van de calamiteitenroute voor de hulpverleningsdiensten. Deze weg moet daarom vrij blijven van overig verkeer.

Tegenover Derdebaan 14

U kunt parkeren op een deel van het weiland recht tegenover Derdebaan 14. U komt daar via de Wylerbaan. Op de Derdebaan geldt die dag een stopverbod.

• In aanloop naar en tijdens de derde Vierdaagsedag zijn er ook maatregelen op de Zevenheuvelenweg. Klik hier voor het artikel daarover.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Berg en Dal

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 juli, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Bertie

wat een duitennaaiers. betaald parkeren die dag.

Bertie hoezo gelijk duitenaaiers , de boeren hebben groot gelijk .moeten ze dan alles gratis te beschikking stellen nijmegen betalen ze drie euro voor een pilsje .

Vierdaagse

Dan hadden ze die wildkampeerders die elk jaar daar gratis stonden ook moeten laten betalen,maar iemand die netjes zijn auto parkeert en honderden meters moet lopen met alle spullen die is de dupe,en we zijn hier niet in Nijmegen maar in Groesbeek.

Lies

Mag best wat voor gevraagd worden. Het weiland zal tenslotte niet in dezelfde staat verlaten worden

Lies dat snappen deze mensen niet , en wat kunnen die mensen die nu hun weiland ter beschikking stellen er aan doen dat die wildkampeerders niet bekeurd zijn .

vierdaagse

Jij snapt het niet Wim,waarom stellen ze nu hun weiland ter beschikking,leg het me eens uit ,jarenlang mocht er niemand parkeren,en nu ze er een slaatje uit kunnen slaan mag het wel.

wpDiscuz