Workshop schilderen in het “Attiljee”

GROESBEEK-BREEDEWEG “Attiljee” is het nieuwe atelier van Tilly Gerbecks.

Tilly is geen onbekende in de kunstkringen. Vele jaren verzorgde ze workshops maar door gebrek aan een geschikte ruimte was daar de afgelopen jaren geen mogelijkheid toe. Nu is er ‘Attiljee ‘. Uitkijkend op het mooie natuurgebied de Botterpot in de Groesbeekse Bruuk kunt u inspiratie opsnuiven en dit vertalen naar een kunstwerk.

Om deel te nemen aan deze dag(en) is ervaring niet nodig. Na een uitleg over mogelijkheden en materiaalgebruik gaan de cursisten met olieverf op doek aan het werk. De verf kan opgebracht worden met paletmes, kwast of vingers. De deelnemers aan de workshop kunnen zelf het onderwerp bepalen en inspiratie halen uit bijvoorbeeld de omgeving of andere schilderijen. Ook het onderwerp dat geschilderd wordt bepaald de cursist zelf. Het is vooral belangrijk dat de cursist ervaart hoe leuk het is om te schilderen.

De dag is compleet verzorgd inclusief materialen en een uitgebreide lunch en duurt van 10.30 tot 16.30 uur. Aan het eind van deze creatieve dag gaat u met uw eigen kunstwerk naar huis.

• Wanneer: 19 augustus, 26 augustus, 9 september en 30 september (allemaal vrijdagen)
• Waar: De Bruuk 93a
• Informatie : www.tillygerbecks.com
• U kunt contact op nemen met Tilly: 06-12834874 of mailen naar: [email protected].

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 juli, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Workshop schilderen in het “Attiljee”

Reageren is niet toegestaan.