Summervibes 2016 bij De Comm

GROESBEEK – Zaterdag 23 juli is het Summervibes outdoor festival voor het huis van Cafe bar De Comm. Het Summervibes festival is al jaren een begrip in Groesbeek en steevast zaterdag na de vierdaagse.


Friction.

Het straatfestival is pal voor de deur van het cafe en dit jaar is er een geweldige reggae band te bewonderen, die al eens furore heeft gemaakt in het cafe.

De reggae band Friction zal de avond de juiste sfeer en klank geven. Heerlijke Reggae, Caraïbische vibes, onweerstaanbare Afrobeats, een ijzersterke band en een charismatische frontman die elk publiek voor zich weet te winnen; kortom: de ultieme feelgoodband!

Friction is door de jaren heen te zien geweest in onder andere X-Factor en De Wereld Draait Door, op podia zoals Mundial Festival en de Melkweg, en als support act voor reggae legendes Morgan Heritage en I Jah Man Levi. Zijn muziek wordt gedraaid op stations zoals FunX, MTV Base en BBC Radio.

De keuken brigade van de buurman “Huis Valois” zal voor een heerlijk passend hapje zorgen, dus aan een drankje en hapje zal het niet ontbreken. De avond begint om 20:00 uur en zal eindigen om 01:00 uur op straat voor Cafe Bar de Comm in de Dorpsstraat te Groesbeek en de entree is uiteraard gratis.4

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 juli, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Summervibes 2016 bij De Comm

Reageren is niet toegestaan.