Basisschool Breedeweg schenkt € 725,- aan De Sleutel

GROESBEEK-BREEDEWEG – Op donderdag 14 juli 2016 vond het jaarlijkse speeltuinconcert van Fanfare Jubilate Deo plaats in Speeltuin d’n Hommel in Groesbeek-Breedeweg.

Tijdens dit concert werd door locatiedirecteur Anke Janssen van Basisschool Breedeweg een cheque van € 725,- overhandigd ten behoeve van Verenigingsgebouw De Sleutel. Dit geld is met de jaarlijkse sponsorloop bijeengebracht door leerlingen van de basisschool.

Basisschool Breedeweg maakt al een aantal jaar trouw gebruik van De Sleutel en vindt onder meer met haar jaarlijkse kerstviering, carnaval en eindmusical onderdak in De Sleutel. De cheque werd door Gwen, Youri en Fae overhandigd. Namens alle gebruikers van De Sleutel bedankte voorzitter Henk Coenen van Fanfare Jubilate Deo Anke en de leerlingen van Basisschool Breedeweg hartelijk voor deze gulle gift.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 juli, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Basisschool Breedeweg schenkt € 725,- aan De Sleutel

Reageren is niet toegestaan.