Energieplein op Groesbeekse jaarmarkt

GROESBEEK – Op 26 juli staat het Energieplein op de jaarmarkt in het centrum van Groesbeek. En zij staan daar niet alleen.

Energieplein_Berg_en_Dal_logo-DGB

Zo kunt u bij de stands bijvoorbeeld de mensen achter “Mijn persoonlijk klimaat” ontmoeten, kennis maken met lokale bedrijven en mogelijke duurzame maatregelen onderzoeken.

Wijkhelden

Speciaal voor de kinderen zijn ook de Wijkhelden Wendy en Wouter van de partij en worden jongens en meisjes uitgedaagd om met spannende zwerfafvalspellen mee te doen! op www.wijkhelden.nl kunt u uw zoon of dochter inschrijven als wijkheld en vindt u meer informatie.

Wilt u energie besparen?

Kunt u er niet bij zijn op 26 juli, maar bent u wel geïnteresseerd in het besparen van energie? Op www.energieplein-bergendal.nl vindt u veel nuttrige informatie. U kunt zich daar ook direct aanmelden voor de nieuwsbrief. Zo blijft u automatisch op de hoogte van (nieuwe) subsidieregelingen, lokale initiatieven, evenementen en meer!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Berg en Dal

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 juli, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
dinie hendrlks

en het RepairCaf├ę Groesbeek staat er ook met een kraam !

miel fransen

En fanfare Wilhelmina ook samen met Beat it Slagwerkopleidingen, meld je aan voor een gratis proefles.

Gerard.

Zo, fanfare Wilhelmina ook aanwezig ? Dat zal een berg energie besparen.

wpDiscuz