Bijna € 7.000,- voor HDI tijdens Vierdaagse

Van 19 juli 2016 tot en met 22 juli 2016 vond de 100e editie van de Nijmeegse Vierdaagse plaats.


Coen Völker (HDI), Piet van Ballegooijen (loper) en Suzanne Beekman (HDI).

Zo’n 50.000 wandelaars namen deel aan dit grote wandelevenement, waarvan zes liepen voor het Helen Dowling Instituut (HDI) in Groesbeek en Arnhem. Daarmee zamelden zij maar liefst € 6.700 in. De opbrengst wordt besteed aan professionele psychologische zorg die het HDI biedt aan mensen met kanker én hun naasten.

Coen Völker, therapeut bij het HDI, stond met het HDI team vlak voor de finish om de wandelaars binnen te halen. “Wat een geweldige sfeer en fantastische prestatie. In de bloedhitte en regen zijn onze wandelaars doorgelopen. Groot respect en heel veel dank voor deze steun”, aldus Völker.

De zorg van het Helen Dowling Instituut wordt vergoed via de basisverzekering. De opbrengsten zijn echter te laag om kostendekkend te kunnen werken. Initiatieven zoals de Vierdaagse zijn daarom ontzettend waardevol. Alleen zo kan het HDI haar belangrijke werk blijven voortzetten.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 juli, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Bijna € 7.000,- voor HDI tijdens Vierdaagse

Reageren is niet toegestaan.