Doe mee, kom naar de ‘Doe! Markt’

GROESBEEK – In de gemeente Berg en Dal is veel te beleven. Dat is te zien tijdens de ‘Doe Markt’, op het Dorpsplein in Groesbeek, zondag 18 september.

Organisaties, verenigingen en initiatieven van de gemeente laten daar zien wat ze te bieden hebben. Ook zijn er muzikale, sportieve en dansoptredens en er is een AED-workshop.

De ‘Doe! Markt’ is tegelijk met het Bevrijdingsfestival, dat is georganiseerd door het Bevrijdingsmuseum. De markt sluit hierbij aan en staat in het teken van ‘in vrijheid een ander helpen’ en ‘in vrijheid kunnen en mogen meedoen’. Want organisaties bieden niet alleen sport of activiteiten, u kunt de organisaties ook iets bieden door lid te worden of er vrijwilligerswerk te doen.

Bal hoog houden

U kunt u op zondag 18 september optredens verwachten van onder andere: Groesbeeks Gemengd Koor, Dansschool Wendy’s Way Dancing, Dance Centre E-Line Pro, Line Dance The Stars en D&D Dansschool. Ook kunt u een AED-workshop volgen die wordt verzorgd door EHBO Groesbeek of een prijs winnen bij het hooghouden van een tennisbal verzorgd door Tennisvereniging Groesbeek. Bij de kramen geven de deelnemers informatie over hun organisatie of club. Ook kunt u zich hier opgeven als lid of als vrijwilliger.

Al met al is er genoeg te beleven voor jong en oud uit de hele gemeente Berg en Dal. Voor het complete programma: houd de website www.welzijngroesbeek.nl in de gaten.

Op zoek naar vrijwilligers?

Bent u nog op zoek naar vrijwilligers of leden? Of wilt u graag uw organisatie laten zien op de ‘Doe! Markt’? Dat kan! We hebben nog beperkte plaatsen, dus stuur snel een mail naar [email protected]. De organisatie van de ‘Doe! markt’ is in handen van Stichting Welzijn Groesbeek en de gemeente Berg en Dal.

Info

Waar: Dorpsplein, centrum van Groesbeek
Wanneer: zondag 18 september van 10.30 uur tot 16.30 uur
Wat: informatie, vraag & aanbod vrijwilligerswerk, ledenwerving

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 augustus, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Doe mee, kom naar de ‘Doe! Markt’

Reageren is niet toegestaan.