Beginnerscursus ‘Website maken met WordPress’ in Groesbeek

GROESBEEK – Op vrijdag 2 september 2016 start in de Mallemolen in Groesbeek een korte cursus ‘Website maken met WordPress’.

Beginnerscursus_website_maken-DGB

De cursus is onder meer bedoeld voor belangstellenden die een eenvoudige website willen maken voor hun bedrijf, vereniging, voor werkzoekenden die de website willen gebruiken als visitekaartje van zichzelf of gewoon uit interesse.

In 4 wekelijkse achtereenvolgende bijeenkomsten van 2,5 uur leer je onder meer pagina’s aan te maken, berichten en afbeeldingen te plaatsen. De cursus is laagdrempelig, er is geen kennis nodig van een programmeertaal. Aan de hand van een thema leer je de basisvaardigheden.

We werken met de gratis versie van WordPress (WordPress.com). Om te werken met het programma maken we gezamenlijk tijdens de 1e les een WordPress-account aan. Er wordt in kleine groepen van maximaal 6 personen gewerkt, zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. Na afloop van de cursus heb je een basiswebsite die gezien mag worden! Tijdens de cursus wordt een hand-out verstrekt. Vergeet niet je laptop mee te nemen! Aanmelden kan via e-mail [email protected] of via de website www.hettysaris.nl. Heb je nog vragen neem dan contact op via 06-44840380.

Ben je lid van de bieb? Op vertoon van je biebpas ontvang je een aantrekkelijke korting van 10% op het cursusbedrag (excl. btw)! Schrijf je snel in want vol = vol. Inschrijven kan nog tot 19 augustus 2016.

Locatie: Cultureel Centrum de Mallemolen in Groesbeek
Data: vrijdag 2, 9, 16 en 23 september 2016
Tijdstip: 9.30 uur tot 12.00 uur
Kosten: € 175,- (excl. BTW)

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 augustus, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Beginnerscursus ‘Website maken met WordPress’ in Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.