Bierfeesten Groesbeek 2016

GROESBEEK – In het weekend van 21, 22 en 23 oktober 2016 vinden in Groesbeek-centrum weer de bierfeesten plaats.


Proost! Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl (2014).

Vorschau Fest

Op 21 oktober is er op het Marktplein in Groesbeek een “Vorschau Fest”. Dat begint om 19:30 uur en duurt tot 01:00 uur. Kaarten kosten € 5,-. Er zijn optredens van onder andere Bertie Verplak, Amanda Kohler, Roy Otters en William van Dijk.

Groesbeeks speciaalbier festival

Vorig jaar werd er door brouwerij D’n Drul in samenwerking met de Muziek Express een speciaalbier festival georganiseerd. Dit was zo`n succes dat men heeft besloten daar een vervolg aan te geven. Het bierfestival is op zaterdag 22 oktober 2016 vanaf 13:00 uur tot 21:00 uur op het Marktplein in Groesbeek. Negen brouwerijen doen hier aan mee.

Bierfeesten 2016

Een dag later, op zondag 23 oktober 2016, wordt voor het derde jaar op rij een bierfeest gehouden. Het feest in het centrum van Groesbeek begint vanaf 11:00 uur. Onder andere Gipfel-power, de Heybergmusikanten, d’r Pee (Peter Graus) en Wahnsinn zullen voor de muziek zorgen.

Kaarten voor het bierfeest zijn inmiddels te koop (18+) en kosten € 8,- in de voorverkoop. Op onderstaande locaties zijn kaarten te verkrijgen:

• Argos tankstation
• Dance Centre E-Line Pro
• Cafetaria Rikken
• Brouwerij D’n Drul
• Cafe ut Huuske
• Lotto Reise-Center Hagemann

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 oktober, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 22 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Hankie

Mijn mening is dat het alcohol verbruik alleen maar weer toeneemt door dit soort feestjes

Geert

Tokkies drinken toch wel, of het nu op een bankje in het dorp is of in een tent.

Hankie

Daar moet ik je gelijk ingeven Geert en tokkies gaan ook naar zuipfeesten.

Franca

Er zijn al zoveel dorpen enzo die een bierfeestje willen organiseren. Het ENIGSTE echte feest is natuurlijk in München. Wij hebben ook vernomen dat de organisatie veel geld overhoud aan dit feestje. Misschien schenken aan een goed doel?

Army

Vind ik ook @franka, laten ze maar eens een deel van de opbrengst schenken. Entree is 10,-. Vorig jaar waren er meer als 1000 (duizend) personen. En dan de opbrengsten nog uit de drank. Weet iemand waar al deze winst naar toe gaat? Met carnaval gaat dit naar de carnaval vereniging. Die betalen daar andere activiteiten van en startgeld voor de optocht en natuurlijk het prijzengeld. De organisatie van de bierfeesten word hier wel rijk van, dat kan toch niet anders? Of heb ik het mis?

Vrijwilliger.

Door al die drank is er voor de ander weer brood op de plank, dat zou toch wel heel mooi zijn…!

http://www.voedselbankgroesbeek.nl/geld-doneren/

Hankie en geert zielige jongens snap dat juliie van je vrouwtje niet mogen. Aaaaaa

Splinter

Ala er geld bij moet betalen jullie dan bij .

Gerrit

Er worden in groesbeek verschillende feesten georganiseerd, als het maar
om zuipen gaat. Wanneer zijn de vreetfeesten een keer aan de beurt. Want
bij zuipen hoort ook vreten.

minus

Splinter, als er geld bij moet stoppen ze en dan is de winst nog altijd groter als het verlies. Maar ik vindt de entree bij alle activiteiten ook hoog maar blijf er niet voor thuis, mijn idee is om te zeggen dat als de entree 7 euro is (zie kermis bijv.) deze te verhogen naar 8 euro en dan 1 euro aan een goed doel te geven binnen groesbeek, en dan elk jaar een ander doel. De prijs verlagen zal toch nooit of te nimmer gebeuren. dus ondernemers doe eens gul.

Jupie

Dus 7 euro is voor de organisatie van deze zuipfeesten begrijp ik uit jouw woorden

Ja,ik

Wat een stomme reacties hier, het lijkt wel jalousie. De bierfeesten zijn een van de weinige feesten, waar geen cent subsidie aan is verstrekt. Het team zorgt voor vertier van ons Groesbekers, dan mogen ze daar ook een paar knaken aan verdienen. Veel plezier bezoekers van deze bierfeesten

Johan

Goed iniatief ” en 8 euro incl koffie broodjes is echt niets van te zeggen,
Op de horst (kermis)betaal je heel wat meer entree + 0,50 eurocent voor de wc schande , daarbij word de schutterij ingezet voorheen de fanfare dus ieder jaar een andere vereniging waarvoor ze ook een leuke donatie krijgen, en word het prijzengeld voor de biergroepen gereserveerd.
Dus Franka loop niet te janken en ga lekker achter de geraniums zitten , en geef lekker zelf een donatie aan een goed doel.

Henk

Misschien moeten we ,,reageer op artikel,, maar eens weglaten.
Op deze manier word alles voor en van elkaar kapot gemaakt.
Misschien zelf eens iets organiseren voordat je weet hoe alles in elkaar zit en hoe het moet.
Laten we het met z,n allen leuk houden in Groesbeek en er soms een feestje van maken. Of het nu Wijnfeest, Bierfeest, of Kermis is.

Gijsje

Subsidie heeft dit feest inderdaad niet gekregen maar wel geld door sponsoren en niet zo’n klein beetje ook niet. Dat er met de kermis ook verdiend word is normaal, een kastelein verdiend in moeilijke tijden extra geld om zijn gezin te onderhouden. Dat is zijn broodwinning. De organisatie van de bierfeesten heeft naast deze inkomsten nog hun dagelijkse inkomsten uit werk enzo. Dus het een is niet te vergelijken met het andere

@army

Weet iemand waar al deze winst naar toe gaat? Met carnaval gaat dit naar de carnaval vereniging. Wij als carnavalsvereniging hebben in al die jaren nog geen penning gezien.. Wel opgedronken, maar dat waren onze eigen penningen. Prettige bierfeesten!

Gratje

Die paar man in de organisatie van het bierfeestje strijken per hoofd meer op dan 1000 carnavalclubs bij elkaar. En wil jij weten waar het geld van de carnavalclub blijft word je uitgenodigd naar de leden vergadering te gaan. Dat leggen ze het jou uit als jij daar om vraagt. Doen de heren van de bierfeesten dit ook? Denk van nie

Hallo

Wat zielig allemaal dit commentaar, organiseer zelf eens wat dan weet je wat alles kost zoals : tent, muziek , personeel enz. De beste stuurlui staan aan wal.

Gratje

Commentaar is voor het grootste gedeelte waar en ik denk dat sommige reageren omdat bepaalde personen in deze bierfeest commissie ook altijd en overal commentaar op leveren zonder de inhoud te kennen

@gratje

Jij bent duidelijk nog nooit bij een ledenvergadering van ‘de carnavalsclub’ geweest (alsof er maar 1 carnavalsclub is in Groesbeek??).. Alsof een C.V. er op zit te wachten hun financiële situatie (wat voor 99,9% enkel UITGAVEN zijn) met Jan en alleman (en met Gratje) te delen. Zoals je zelf zegt; geen commentaar leveren ‘zonder de inhoud te kennen’. Bedankt!

wpDiscuz