Gemeente kijkt naar oplossing wildplassen Bellevue

GROESBEEK – De gemeente Berg en Dal gaat met de Vereniging van Eigenaren van complex Bellevue in gesprek over het wildplassen op die locatie.

Mechteld ten Doesschate (VVD) heeft de gemeente per mail laten weten dat er sprake is van wildplassen bij Bellevue en gevraagd of daar iets aan gedaan kan worden. “Wij hebben haar laten weten dat de gemeente geen eigenaar is van de gebouwen van Bellevue en geen ingrepen kan doen aan de muren”, laat een woordvoerster van de gemeente ons desgevraagd weten.

Met die ingrepen wordt het aanbrengen van een speciaal soort coating bedoeld. Dat zorgt er voor dat de urine terugspat en de wildplasser zelf een natte broek en schoenen krijgt. Best effectief dus.

“De gemeente zal navraag doen bij de gemeente Nijmegen over de ervaringen met een speciaal soort coating. De uitkomst daarvan bespreekt de gemeente dan met de Vereniging van Eigenaren van het complex”.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 augustus, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Stekkenberger

Laat ze dan maar iets aan doen als de politie auto’s fout geparkeerd staan aan het dorpsplein

Joehoe

Wildplassen is toch een overtreding, ongeacht of het tegen een overheidsgebouw, een boom of een particulier gebouw is? BOA’s te druk? Moet de VVE dus eigen rechter spelen?

Helemaal met je eens Stekkenberger,ze staan op de invalide parkeerplaats geparkeerd ,als wij dat doen betalen we 370 euro boete,laat ze maar achter Blokker parkeren ruimte genoeg

Hankie

Tuurlijk is dit een overtreding en uiteraard treed een boa of agent op als hij/zij ziet dat er word ‘gewild plast’ maar daar gaat het hier niet om. Het gaat er hierover dat de gemeente niets fysiek kan veranderen/aanpassen. Mensen lees toch eens allemaal goed, ook de ‘plus’ stemmers.

De buurman

In elke plaats waar toerisme als belangrijk wordt gezien zijn openbare toiletten.
Geld speelt bij toerisme geen rol.
Dus plaats deze en we zijn ook van dit probleem af.
Tevens is dit mogelijk commercieel te doen dus start er mee

Janice

Geld speelt bij toerisme geen rol …….?

wpDiscuz