“Avan” nieuwe naam voor Stadsregiotaxi

De Stadsregiotaxi krijgt vanaf 1 september 2016 een nieuwe naam: Avan. De taxibussen krijgen allemaal een nieuw uiterlijk met dit nieuwe logo. Voor klanten verandert er niets, ritten kunnen zij gewoon met hetzelfde telefoonnummer regelen. Een dezer dagen krijgen zij een informatiepakket met een nieuwe vervoerspas. Die is vanaf 1 september 2016 geldig.

Avan verzorgt straks, net als nu de Stadsregiotaxi, het vervoer voor mensen die niet zelfstandig met het normale openbaar vervoer kunnen reizen. Dit geldt voor mensen met een Wmo-vervoersvoorziening.

Toegankelijk openbaar vervoer voor iedereen

Gemeenten zijn sinds vorig jaar verantwoordelijk voor het aanvullend openbaar vervoer in plaats van het Rijk. De gemeenten in de regio Arnhem en Nijmegen hebben afgesproken dat samen te regelen.

De gemeenten vinden het belangrijk dat het openbaar vervoer toegankelijk is voor alle reizigers. Ook mensen die niet zelf met het normale openbaar vervoer kunnen reizen, moeten kunnen rekenen op aanvullend openbaar vervoer. Daarvoor hebben de gemeenten nu vervoersbedrijven ingehuurd uit de regio die allemaal onder de naam Avan gaan rijden.

Vragen of meer informatie?

Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact op met de gemeente via telefoonnummer: 14024. U kunt vragen naar Mauri Liebrand of Jacqueline Schuurs. Zij helpen u graag verder.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 augustus, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on “Avan” nieuwe naam voor Stadsregiotaxi

Reageren is niet toegestaan.