Speeltuin bij De Bats gaat weg

GROESBEEK – Na de zomer zal het speeltuintje aan De Bats in Groesbeek verdwijnen.

De gemeente Berg en Dal heeft in eerste instantie gekeken naar het aantal speelplekken in de omgeving. Zo zijn er in de nabijheid ook nog speelplekken bij onder andere de Hobbemaweg, de Tooropweg en in de nabij gelegen wijken. In totaal gaat het om zo`n 5 tot 6 speeltuinen.

In verhouding zijn dit er teveel voor dat stukje Groesbeek. Er is daarom besloten één van deze speellocaties op te heffen en een gedeelte van het geld dat vrijkomt is gebruikt om een andere in de buurt gelegen speellocatie te herinrichten.

Men wacht in verband met het mooie weer nog even met het weghalen van de toestellen tot aan het najaar. Er komt verder niets voor in de plaats.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 augustus, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Volger

De mooiste van al de genoemde in de buurt,misschien klachten van de
Koopwoningen op de achtergrond,hangjeugd b.v,kunnen beter naar de huurwoningen gestuurd worden

Bertie

Misschien een optie om die hangjeugd bij jouw in de tuin op te vangen.
Heeft er NIEMAND meer last van en jouw huis is beschermd bij jouw afwezigheid.

Willy

Goed voorbeeld doet goed volgen,minder voetbalvelden,meer bouwgrond.

JanR

Jammer vooral de Moeders met de allerkleinste. De hangjeugd is te weinig om over te praten. De jongere jeugd heeft hier veel plezier. Zonde!

L.J.

kunnen beter naar de huurwoningen gestuurd worden?!
wat een dom gelul is dat nou weer…. als je last hebt van iemand, ga je er heen en vertel je dat aan de persoon. niet het probleem verplaatsen…. pannenkoek dat je er bent

Louis

Woon er naast…..moet dit via deze site lezen, dat is raar. Jammer, vond het geluid van kinderen die plezier hebben wel gezellig. Nooit geklaagd! Ben zelf ook (lang geleden) jong geweest.

Beste volger, de opmerking dat de “koopwoningen op de achtergrond misschien geklaagd hebben” slaat nergens op. Wij, als eigenaar van de koopwoning op de achtergrond, hebben niet geklaagd. Sterker nog, we hebben enkele maanden terug een brief van de gemeente gehad dat de speeltuin zou verdwijnen en hebben toen direct contact gezocht met de gemeente om te vragen of de speeltuin kon blijven. Onze eigen kinderen spelen er ook vaak. Maar dat kon niet. Dit is dus echt een besluit van de gemeente waar de buurt niets mee te maken heeft!

van ooijen

jo

jammer voor de kinderen die er regelmatig spelen
gaat het nu een poepveld worden voor de honden gemeente gun die kinderen dat speelplezier

wpDiscuz