Boerengolf De Horst mag NK Boerengolf organiseren

GROESBEEK – Boerengolf De Horst te Groesbeek is door de Nederlandse organisatie van boerengolfbedrijven uitverkoren om twee jaar op rij de Nederlandse Kampioenschappen Boerengolf te organiseren in Groesbeek.

Boerengolf_De_Horst-DGB

Het is een Open NK en iedereen kan dus meedoen!

Boerengolf

Boerengolf is inmiddels een begrip in Nederland. Ontstaan in de Achterhoek, zo’n 17 jaar geleden, en uitgegroeid tot ruim 200 banen in meer dan 10 landen. De laatste jaren speelt men ook Boerengolf in competitieverband en is Boerengolf echt een wedstrijdsport. Al vele malen is er een Open Nederlands Kampioenschap Boerengolf gehouden. De komende 2 jaar zal dat in Groesbeek georganiseerd worden, bij Boerengolf de Horst aan de Lage Horst 6.

Wedstrijden

De wedstrijden worden gehouden op 1 oktober van 12.00 tot 18.00 uur en op 2 oktober 2016 van 10.00 tot 17.00 uur. In teams van 3 à 4 personen wordt gestreden om de nationale titel. Buurtverenigingen, vriendenclubs, sport- en carnavalsverenigingen, schutterijen, bedrijven etc.: iedereen is van harte uitgenodigd zich in te schrijven. Naast deelnemers zijn ook supporters van harte welkom.

Programma

Het programma bestaat naast de wedstrijden uit een vrij toegankelijke streekmarkt, diverse sporten en spellen en creatieve activiteiten voor groot en klein. Een kijkje op de moderne boerderij is inbegrepen. Voor deelnemers en hun supporters is er gelegenheid ’s avonds deel te nemen aan een barbecue en de “Après-Golf” met de Coverband Rootz. Een 6-mans formatie die van elk feest een knalfeest maakt.

Inschrijven

Wie met een team de strijd aan wil gaan om in het bezit te komen van de Gouden Klomp van 2016 kan zich inschrijven voor de Open Nederlandse Kampioenschappen Boerengolf op 1 en 2 oktober a.s. via de website: www.boerengolfdehorst.nl of via die site mailen voor meer info.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 augustus, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Hendrik Kok

Weer een activiteit die Groesbeek op de kaart zet. Veel succes Marga en Martin

wpDiscuz