KVW Groesbeek gelast dag af

GROESBEEK – Kindervakantiewerk Groesbeek (KVW) heeft zondagmiddag vanwege de slechte weersomstandigheden besloten de dag af te gelasten.

Kindervakantiewerk_Groesbeek_2015-KVW

De organisatie vond het niet verantwoord om de dag door te laten gaan. Ouders zijn via diverse (sociale) media opgeroepen de kinderen op te halen en binnen 1,5 uur was dit geregeld.

De 2016-editie van KVW heeft plaats van donderdag 18 tot en met vrijdag 26 augustus. Het thema van deze achtenveertigste editie is ‘Met je houten poot op de piratenboot’. In mei hebben zich meer dan 150 vrijwilligers opgegeven om er weer een mooie week van te maken voor de kinderen.

De weersverwachtingen voor volgende week zijn beter, al kan er dan wel sprake zijn van een hittegolf. Van een hittegolf is sprake wanneer de temperatuur vijf dagen achter elkaar boven de 25 graden uit komt, met minimaal drie dagen waarbij de temperatuur meer dan 30 graden is.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 augustus, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 15 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Coenen

Liever gezien dat die takke herrie van restaurant de wolfsberg voortijdig stopte. Man man man wat een hoop kabaal, en gisteren ook al. Blijkt dit nu zo? Ook voor volgend jaar?

willie

Sneu voor de kinderen.

Iemand

Is maar een keer of haar twee dagen lang.
Zeur niet zo 😧

“Coenen” dus een beetje harde muziek gaat boven de veiligheid/gezondheid van de vele kinderen en begeleiders die meedoen met KVW. En ja ik hier die muziek ook.

Henri

Nou dan moet ik coenen gelijk geven. Woon er dicht bij en het was weer echt een kabaal. En hoe zo een of twee keer per jaar? Er zijn ook nog die bierfeesten, tirolerfeesten, wijnfeesten, kermis, karnaval, muziekzondag, braderie, summer night feestje ( de Comm) enz. enz …………..

Maikel

Heel jammer voor de kinderen en de leiding, er word elk jaar weer veel werk, tijd en geld ingestoken om deze hele week te organiseren en als er dan een dag niet door kan gaan dan is dat wel zuur ja, maar ja veiligheid voor alles.
Oh ja, en even voor diegene die er niet zo goed tegen kunnen dat er af en toe iets georganiseerd word, ga dan lekker in een hutje op de hei zitten , dan heb je nergens last van.

Groesbeker

sorry hoor, maar die afgelasting vind ik echt dikke onzin. Vroeger zelf vaak meegedaan en tot op het bot natgeregend, alles ging gewoon door en iedereen had schik.
Het is te merken dat de begeleiding ook al uit een andere generatie komt en dat de kinderen van nu het niet meer gewend zijn om buiten te spelen.
Erg jammer om dit zo te moeten constateren.

Grace

Hutje op de hei, klaar. Betaal jij dat dan voor ons?

Wat een stelletje jankers hier zeg.

Wat een onzin! Ik ben zelf meer dan 15 jaar bij de organisatie betrokken geweest, als leiding en als bestuur. Het aflasten gistermiddag was een heel goede beslissing. Niets te maken met een andere generatie. De dag van zondag zit boordevol waterspelen en het was er gewoon veel te koud voor. Kinderen liepen blauw aan. Hulde voor de organisatie dat ze deze beslissing (die we trouwens 17 jaar terug ook een keer namen…heel andere generatie!) durfden te nemen, zodat alle kinderen vandaag weer gezond konden beginnen aan een topdag!

Groesbeker

kwestie van anticiperen op de voorspellingen, ruil een dag om in de planning zodat men op zondag het program van woensdag had kunnen doen en op de woensdag de waterspelen dan was iedereen blij

Trompet

De beste stuur lui staan aan wal blijkbaar

Wat een eigenwijze strontzak die groesbeker, zal wel van zijn blagen afgemoeten hebben die dag . Wat doe je zelf voor vrijwilligers werk als hier zitten mauwen

Groesbeker

wat een taal Wim daar heb je lang over na moeten denken of niet voordat dit uit jouw zeer ontwikkelde brein kwam druppelen.
Groesbeker heeft inmiddels kinderen van +20 dus die doen niet meer mee

Nee zat me kwaad te maken op iemand die nooit geen zak doet alleen maar commentaar heeft op alles en iedereen.

wpDiscuz