Start met bewegen bij Kwiek Actieve Leefstijl

GEMEENTE BERG EN DAL – De zomer loopt al weer ten einde, de maand september breekt aan.

Voor de hele gemeente

Dat is het startsein bij Kwiek Actieve Leefstijl om vanaf maandag 29 augustus te beginnen met de gezellige, gemengde groepslessen. Binnen, maar ook buiten. In heel de gemeente Berg en Dal, van Millingen tot Groesbeek, staan gediplomeerde docenten weer te popelen om het nieuwe seizoen in te luiden. Er is voor iedere 50-plusser wel een uitdagende groep, binnen of buiten, waarbij u zich kunt aansluiten.

Voor ieder wat

Bent u nog een actieve senior, dan zijn er zeer actieve lessen. Maar ook iets rustiger mag; dan probeert u een groep op niveau 2. Gebruikt u graag een stoel tijdens de les en worden oefeningen op de grond te zwaar? Dan is er altijd wel ruimte bij een groep van niveau 3. Ook zijn er sportgroepen (niveau 3) in de Meent, de Vijverhof en de Hamer.

Gratis kennismakingslessen

Op zaterdag 3 september 2016 om 09:00 uur en 11:00 uur kunt u tevens deelnemen aan gratis kennismakingslessen Nordic Walking vanaf de “Wolfsberg” te Groesbeek en bij voldoende deelnemers ook in Millingen aan de Rijn.

Advies en vragen

Wilt u eerst een advies om een keuze te maken uit een van de groepen of heeft u vragen? Maak dan een afspraak met onze adviseur Marian Schijf (tel 06-13260571). Zij komt bij u langs voor een gesprek. Wij nodigen de inwoners van heel de gemeente Berg en Dal uit om “in beweging” te komen, voor meer informatie kijk op de site: www.kwiekgroesbeek.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 augustus, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Start met bewegen bij Kwiek Actieve Leefstijl

Reageren is niet toegestaan.