Vanavond: Voorlichtingsavond inbraakpreventie Breedeweg en De Horst

GROESBEEK-BREEDEWEG – In onze gemeente vinden jaarlijks ongeveer honderd (pogingen tot) woninginbraken plaats. Hoe maakt u de kans op een woninginbraak zo klein mogelijk? De gemeente Berg en Dal organiseert in de hele gemeente voorlichtingsavonden over inbraakpreventie.

Politie_uniform_112

Breedeweg en De Horst

Dinsdag 13 september is de volgende, in zaal De Sleutel, Bredeweg 71 in Groesbeek-Breedeweg. De avond is met name voor bewoners uit Groesbeek-Breedeweg en Groesbeek-De Horst, maar inwoners uit andere kerkdorpen zijn uiteraard ook van harte welkom. De bijeenkomst begint om 19.30 uur.

Tips van een ex-inbreker

Burgemeester Slinkman heeft het initiatief genomen voor de avonden en verzorgt zelf de inleiding. Daarna krijgt u tijdens deze bijeenkomst handige tips van wijkagent Martin Bekkenk en van ex-inbreker Evert Jansen, ook bekend van TV-programma De inbreker. Zij laten u op boeiende wijze zien wat de zwakke plekken in uw huis zijn en vertellen hoe u inbrekers kunt weren. Hoe gaat een inbreker te werk, wat doet de politie en wat kunt u zelf doen? U hoort en ziet het allemaal op 13 september in zaal De Sleutel.

Aanmelden

U kunt zich opgeven voor deze informatieavond door het sturen van een e-mail naar [email protected]. U kunt ook bellen met telefoonnummer (024) 3013807. Vermeld in uw e-mail a.u.b. uw naam en adres en het aantal personen waarmee u komt.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Vanavond: Voorlichtingsavond inbraakpreventie Breedeweg en De Horst

Reageren is niet toegestaan.