Gratis turnlessen De Hazenkamp in Groesbeek

GROESBEEK – Vanaf maandag 29 augustus beginnen de turnlessen weer van De Hazenkamp gymsports bij Sporthal ’t Vossenhol en de Sieppe. Vanaf vrijdag 2 september kun je weer bij sportzaal Biga turnen.

Heb je ook zo’n zin om net als Sanne Wevers op de balk te staan? Kom dan twee lessen helemaal gratis proberen of jij ook zo over de balk loopt.

Een geweldige turnzomer

Het was geweldig om afgelopen weken zoveel turnen op televisie te zien. Historisch goud voor Wevers, de top 10-notering voor Eythora Thorsdottir en de 15e plek van Bart Deurloo bij de meerkamp en tenslotte Epke Zonderland die helaas net mis greep. Wist je dat ook in onze turnhal in Nijmegen een groep topturnsters dagelijks traint? Twee van onze toppers mistten op een haar na een plekje in het Olympisch Team.

Zelf ook eens proberen of je op de balk blijft staan

Turnen bij De Hazenkamp is op alle niveaus leuk! Met meer dan 1600 leden en alle niveaus van beginner tot topsport zit er dus zeker ook iets voor jou bij. In onze lessen leer je snel een koprol, een handstand of een radslag. En op de brug leren we je van de ene legger naar de andere legger te springen. Stoer hoor, want dat is de eerste keer best een klein beetje eng.

Gratis lessen volgen

Wil je het een keer zelf komen uitproberen? Kom dan naar de sporthal op een van de lesdagen op maandag of vrijdag naar een groepje met leeftijdsgenoten. Kijk op www.hazenkamp.nl bij lesaanbod in welk groepje je mee kunt doen. De eerste twee lessen zijn helemaal gratis.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 augustus, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Gratis turnlessen De Hazenkamp in Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.