Muziekavond De Kèls 2016

GROESBEEK – Op zaterdag 5 november 2016 is voor de negende keer de jaarlijkse muziekavond van De Kèls in het Cultureel Centrum De Mallemolen in Groesbeek.

De mannen hebben weer een bijzonder mooi en gevarieerd programma met nieuwe liedjes. Het zijn herkenbare evergreens uit de zestig en zeventiger jaren die deze zanggroep op hun zo specifieke wijze vertolken.

Het programma wordt doorregen met enkele ludieke onderbrekingen door muzikale bijdragen uit de lokale muziek. Er staat ook een optreden van een speciale gast, die geheel past in de sfeer van deze ondertussen zo bekende muziekavond.

Na afloop van het optreden van De Kèls is er om ongeveer half elf ter afsluiting in de foyer nog een zeer mooie aanvulling op deze avond. Laat je verrassen en geniet dan nog wat na van de toepasselijke muzikale bijdragen van enkele lokale bekendheden die hun sporen in de Groesbeekse muziekscene hebben verdiend.

De Kèls openen deze avond om 20:00 uur en de zaal is vanaf 19:15 uur open. De kaartjes kosten € 7,50 en zijn te verkrijgen bij Cultureel Centrum De Mallemolen (tijdens openingstijden). De verkoop is ondertussen gestart.

Zie voor meer informatie op de website: www.zanggroep-de-kels.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 augustus, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Trompet

De Kels succes 👍

Jammer dat meneer H weer en eigen feestje probeert te bouwen

wpDiscuz