Houtlaan open tijdens kermis, centrum bereikbaar

GROESBEEK – Tijdens de Groesbeekse kermis is de Houtlaan in Groesbeek open voor verkeer. Het werk wordt tijdens de kermis tijdelijk gestaakt zodat het centrum bereikbaar blijft.


Werkzaamheden aan de Houtlaan in Groesbeek. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Die informatie publiceert de gemeente Berg en Dal naar aanleiding van vragen daarover vanuit de bevolking.

U kunt het centrum bereiken via de Houtlaan en Kerkstraat of via het Wisselpad en de Mari├źndaalseweg. De aannemer gaat op maandag 12 september verder met het werk. Als dat volgens planning verloopt gaat de Houtlaan op vrijdag 16 september definitief open.

Alle info over de kermis in Groesbeek

Bron: Gemeente Berg en Dal, DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 11 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Maarten

Toch wel knap dat zoiets zo lang kan duren. Dat is al een prestatie op zich

Inderdaad een complete zomer die weg op de schop nemen… En de omleiding loopt door het dorp heen. Goede tactiek om minder verkeer door het dorp te krijgen.

Ik geloof die datum niet meer hoor gemeente.. om de paar weken krijgen we een brief in de bus met een nieuwe datum dus 16 september moet ik nog maar is zien… het was eerst voor de bouwvak.. toen naar naar de bouwvak beginnen we dan weer anders en nu weer week open omdat ze de mensen niet over de rondweg sturen.. nee maar de bewoners moeten het maar normaal vinden.. dat het steeds uitgesteld wordt..

Anita

Weet je wat een goeie optie is? De Maldense baan open gooien, dan kan het verkeer dat richting mook . malden moet, vanuit de nijmeeegse baan daar overheen. dan is veel verkeer uit het dorp weg…

groesbeker

absoluut een goed idee maar waarschijnlijk gaat die milieugroep dan op de wollensokken en vergrootglas daar de boel uitkammen om een of andere behaarde ringworm te vinden die vervolgens beschermd moet worden

groesbeker

ze zullen de klus wel per uur aangenomen hebben

groesbeker

misschien moet je dan de te betalen belastingen ook maar uitstellen, moeten zij ook maar normaal vinden dan..

theo p

De gemeente maakt blunder op blunder nu zijn ze weer een kapvergunning vergeten aan te vragen voor het werk Nieuweweg,dus schadevergoeding aannemer betalen?

jantje..

Het is te hopen dat ze wel een kapvergunning aangevraagd hebben en niet hebben gekregen, en terecht ook Nooit zullen krijgen ! Gr

Top idee! Maar dan komen er 4 beschermde diersoorten ineens uit het bos tevoorschijn. De boswachter het ze nog nooit gezien maar ze zitten er dan ineens wel.

Slecht idee als ik over Nijmegen rijd ben ik in tien minuten in Malden,en over de Maldensebaan in 5 minuten,en dan moeten ze de Maldensebaan voor tonnen opknappen,is toch pure onzin.

wpDiscuz