Kermis 2016 in De Comm

GROESBEEK – Op kermis zondag is het inmiddels traditie geworden om bij Cafe Bar De Comm de kermis dan officieel het startsein te geven.


Mixed Nuts.

Wat ook traditie is geworden is het feit dat de middag begint met livemuziek voor het café, in de inmiddels bekende podiumwagen. Dit jaar zal de band Mixed-Nuts acte de présence geven op dit inmiddels befaamde podium.

Deze formatie ontstond in 2011 met muzikanten uit regio Nijmegen. Ze spelen mix van bekende, maar ook de minder bekende maar lekkere covers. Pop, dance, rock, funk, latin en soul, ze spelen het (buiten)gewoon. Recent zijn twee enthousiaste zangeressen bij de band gekomen, zij maken de finishing touch.

Het cafe is al om 13:00 uuur open, en de band zal beginnen rond de klok van 15:00 uur.

Kermis dinsdag: Fancy fair 2.0 met William Smulders
Een hele verandering is dat de kermis de straat op is gekomen. Tijd om ook de fancy fair in een nieuw jasje te steken. Dit jaar is er gekozen om er een thema aan te geven, en wel het thema Rock & Roll. Onze eigen William Smulders mag daarbij zeker niet ontbreken. Hij zal met band, en echte Rock & Roll-dansers, u geheel in stijl meenemen door de muziek uit de jaren zestig.

Aanvang is 18:30 uur en het evenement zal dit jaar op het Dorpsplein ter hoogte van het VVV-kantoor zijn. Entree is zoals altijd gratis, iedereen is van harte welComm.


William Sulders

Alle info over de kermis in Groesbeek

Bron: DeGroesbeek.nl

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kermis 2016 in De Comm

Reageren is niet toegestaan.