[Update / Foto’s / Video’s] Kermis Groesbeek 2016

GROESBEEK – Zaterdag is de Groesbeekse kermis officieel geopend.


Nieuwe attractie in Groesbeek: Flying Jump. Video: DeGroesbeek.nl.

Dat begon om 17:00 uur met een openingsconcert gevolgd door de officiĆ«le opening. ‘s Avonds was het kermisvuurwerk aan het Binnenveld, dat veel publiek trok.

De kermisopstelling is dit jaar anders dan voorheen en wordt over het algemeen goed ontvangen. De Dorpsstraat is nu bij de kermis betrokken. Ook zijn er nieuwe attracties: het reuzenrad en de Flying Jump. In totaal zijn er meer dan 20 attracties en kraampjes op de kermis in Groesbeek.

De kermis duurt nog tot en met woensdag 7 september en is iedere avond tot omstreeks 00:00 uur geopend. In eerste instantie leek het er op dat de weersomstandigheden op zondag tegen zouden vallen, maar hier was overdag geen sprake van. De overige dagen wordt het volgens de verwachtingen zomers warm. Goed nieuws dus voor de kermisliefhebbers.

Tot slot willen we nogmaals vermelden dat er op dinsdag voor het eerst een prikkelarme kermis is in Groesbeek. Aanvang: 13:30 uur.


Video: DeGroesbeek.nl.


Video: DeGroesbeek.nl.


Video: DeGroesbeek.nl.


Foto’s: DeGroesbeek.nl.

Alle info over de kermis in Groesbeek.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
mammeke

mammeke

de kinderen van het kinder vakantie werk mogen hun ballonnetjes niet meer oplaten want dat is slecht voor het milieu en wat is dit dan ????

Maikel

Ik vind de opstelling van de kermis zo veel beter dan de oude, nu alleen nog een keer een goeie breakdance, de No.1 van hoefnagels bijvoorbeeld.

Piet

Mooie video’s en foto’s…..

Groesbeker

Kermis is een lachertje, Cakewalk te klein en het reuzenrad komt niet eens boven een gemiddelde boom uit. Maar wel 2 euro vragen. Schande voor Groesbek

wpDiscuz